• Home
  • Onze diensten
  • Borrel

Borrel

Borrelhapjes, bittergarnituur & luxe hapjes bestellen Rotterdam

Appetizers, canapés, amuses, tapas, borrelhapjes, luxe hapjes of bittergarnituur? Hoe u het ook noemt, in alle gevallen bent u bij Delibert aan het juiste adres. Al sinds 1993 leveren wij aan hotels, conferentiecentra, cateringbedrijven en andere organisaties. Ook voor bedrijfsborrels of voor dat feestje bij u thuis, kunt u bij ons terecht. Wij leveren uw bestelling aan op luxe borrelschalen: smaakvol gepresenteerd, dagvers en serveerklaar.

Bezorgservice bittergarnituur & borrelhapjes Rotterdam (en zo’n 25 kilometer daaromheen)

Delibert bezorgt luxe borrelhapjes en bittergarnituur in Rotterdam en ver daaromheen. Den Haag, Zoetermeer, Delft, Dordrecht, Maasvlakte, Naaldwijk. Onze chauffeurs weten overal de weg. Heeft u een beetje haast? Bestellingen die voor 17.00 uur zijn gedaan, kunnen we de volgende dag bezorgen.

Borrelhapjes van Delibert: food catering op het hoogste niveau

Bij Delibert in de keuken gelden strenge spelregels. We werken uitsluitend met ambachtelijke grondstoffen, afkomstig van leveranciers uit de regio. Onze vleeswaren en kazen snijden we dagelijks vers met de hand. Sla en groenten laten we dagelijks vers leveren, net als ons brood. We maken verder alles zelf, van de kleinste amuse tot de grootste salade, waarbij we ons uiteraard aan de HACCP norm houden.
Ook bij ons bestel- en leveringsproces gaan we heel nauwkeurig te werk. Zodat u altijd de juiste borrelhapjes op het juiste moment op de juiste plek heeft klaarstaan. Compleet met informatie over allergenen. Delibert maakt het u graag zo smakelijk en makkelijk mogelijk.

Food catering voor 50 of 50.000 mensen?

Heeft u speciale eisen? Daar zijn we aan gewend. Dankzij onze jarenlange relatie met de horeca zijn wij op de hoogte van de laatste trends en kunnen we ons assortiment doorlopend vernieuwen. Vegetarisch, glutenvrij, halal…? Delibert heeft er ervaring mee en weet wat er nodig is om aan dergelijke wensen te voldoen. Of het u nu gaat om een feestje voor 5, voor 50 of voor 50.000 personen, in alle gevallen leveren wij met hetzelfde plezier en met hetzelfde oog voor kwaliteit.

Meteen uw borrelhapjes of bittergarnituur in Rotterdam bestellen?

Bekijk ons assortiment aan luxe hapjes: van crostini’s, canapes en charcuterie tot amuseglaasjes, tapas, wraps en luxe kaas en worst. Kies de schalen die u wilt en plaats uw bestelling. Wij leveren lunch en broodjes in de regio Rotterdam en zijn snel ter plaatse. Speciale vragen of wensen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. We denken graag met u mee.

ONLINE BESTELLEN? Bent u geïnteresseerd of heeft u behoefte aan extra informatie? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen via info@delibert.nl of 010 473 62 04 Neem contact op

Bestellen bij Delibert. Daarom dus!

  • Wij maken alles zelf
  • Alleen ambachtelijke grondstoffen
  • Van leveranciers uit de regio
  • Ook glutenvrij en Halal is mogelijk
  • Persoonlijk contact is altijd mogelijk
  • Onze service is snel en goed
  • Onze vleeswaren en kazen worden dagelijks vers gesneden

Onze broodjes zijn gewoon de aller-aller- lekkerste die je kan krijgen in regio Rotterdam!

Bert de Lange