Bedrijfslunch en lunchpakketten Rotterdam bestellen

De lekkerste belegde broodjes komen al meer dan 25 jaar van Delibert.
Speciaal voor alle bedrijven die hun klanten of gasten of collega’s graag een perfecte bedrijfslunch serveren.
En voor iedereen die weet hoe lekker lunch en brood kan zijn.

Bedrijfslunches- en lunchpakkettendienst Rotterdam (en zo’n 25 kilometer daaromheen)

Delibert bezorgt bedrijfslunches en lunchpakketten in Rotterdam en ver daaromheen. Van de haven, de Botlek en de Maasvlakte tot Zoetermeer, Naaldwijk en de rest van het Westland tot Delft en Den Haag. De Delibert bezorgservice komt overal bedrijfslunches .

Bedrijfscatering op het hoogste niveau

Bij Delibert hebben we van brood en beleg ons vak gemaakt. U weet daardoor zeker dat we werken volgens de HACCP norm. En dat we ook uw bedrijfslunch met de grootst mogelijke zorg en aandacht bereiden.
Hoe?
Met het beste brood van een echte lokale bakker.
Met mooie vleeswaren en kazen, door onze vakmensen met de hand gesneden.
Met dagelijks verse broodjes met bij ons geleverde sla en groenten. Met huisgemaakte dressings en salades.
En met een gestroomlijnde service. Zodat u altijd bent verzekerd van de juiste broodjes en borrelschalen tijdens uw bedrijfslunch. Compleet met informatie over allergenen. Want wanneer het over lunch catering gaat, maakt Delibert het u graag zo smakelijk en makkelijk mogelijk.

Food catering voor 20 mensen? Of voor 50.000?

Delibert verzorgt de catering van bedrijfslunches voor hotels, bedrijven, vergaderlocaties en congressen. Heeft u speciale eisen? Daar zijn we aan gewend. Glutenvrij, halal of vegetarisch? Wel of geen boter? Als ervaren bedrijfscateraars zijn we overal op berekend. Of het u nu gaat om 20 broodjes of om 50.000 lunchpakketten.

Meteen uw bedrijfslunch of lunchpakketten bestellen?

Bekijk ons assortiment aan lunchschalen, maak uw keuze en plaats uw bestelling. Wilt u een bedrijfslunch bestellen of heeft u speciale vragen of wensen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. We denken graag met u mee.
 

wat dacht u van deze?

Borrelschaal Fiona
schaal - 5/6 prs.
59,50
Bekijk alle borrelschalen

Enkele reviews van klanten

bekijk alle reviews

René

Recent een eerste bestelling geplaatst en niet teleurgesteld. Verse producten, kwaliteit en verpakking zeer goed voor elkaar. Aanrader voor wie een goede lunch wil.

Jesse De Lange

Beste tot nu toe!!

Floris Derksen

Meteen uw bedrijfslunch of lunchpakketten bestellen?

Bekijk ons assortiment aan lunchschalen, maak uw keuze en plaats uw bestelling. Wilt u een bedrijfslunch bestellen of heeft u speciale vragen of wensen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. We denken graag met u mee.

Wilt u een bedrijfslunch bestellen of heeft u speciale vragen of wensen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. We denken graag met u mee.

Neem contact op

Daarom Delibert

Onze broodjes, lunch en catering zijn gewoon de aller-aller-lekkerste. Interesse? Onze bezorgservice levert in de regio Rotterdam en omstre

  • alles vers en zelfgemaakt
  • bezorging 25 km rondom rotterdam
  • altijd persoonlijk contact