OVER DELIBERT

Delibert is sinds 1993 toeleverancier van luxe lunch- en borrelproducten voor hotels, conferentiecentra en cateringbedrijven. Sinds kort kunt u bij ons ook terecht voor de verzorging van uw bedrijfslunch of borrel, of van uw lunch of borrel thuis. Hiervoor hebben wij luxe schalen samengesteld zodat u met veel gemak een aantrekkelijke lunch of borrel online kunt bestellen die wij serveerklaar bij u aanleveren.

Door ons brede en zeer gevarieerde assortiment en onze jarenlange ervaring kunnen wij ook de volledige verzorging van uw congres of conferentie op ons nemen. Ik nodig u graag uit om eens rond te kijken in onze webwinkel. Bestellen is mogelijk via de mail, maar ook telefonisch staan wij u graag te woord.

Wij bezorgen op maandag t/m vrijdag van 07.00 uur in de ochtend tot 16.00 uur in de middag. En op zaterdag van 07.00 uur tot 13.00 uur. Zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Image

Enkele reviews van klanten

bekijk alle reviews

Dirk Dop

De levering was snel, berzorger was ontzettend vriendelijk en de broodjes maakten het helemaal af. Delibert is zeker een aanrader!
Haan MuzieklaanBuytenweg, Zoetermeer

Maja cosanovic

Recent een bestelling geplaatst voor de verjaardag van mijn zoontje. Van de bezorging tot aan de broodjes niets op aan te merken. Broodjes zagen er vers en lekker uit en dat waren ze ook. Het is een plaatje ook om neer te zetten op tafel. Kortom erg tevreden, ga hier vaker iets bestellen.
De Staat van CreatieLijnbaan, Rotterdam

Jaap Clarenburg

Topzaak bestel hier je zakelijke lunch

Meteen uw bedrijfslunch of lunchpakketten bestellen?

Bekijk ons assortiment aan lunchschalen, maak uw keuze en plaats uw bestelling. Wilt u een bedrijfslunch bestellen of heeft u speciale vragen of wensen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. We denken graag met u mee.

Wilt u een bedrijfslunch bestellen of heeft u speciale vragen of wensen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. We denken graag met u mee.

Neem contact op

Daarom Delibert

Onze broodjes, lunch en catering zijn gewoon de aller-aller-lekkerste. Interesse? Onze bezorgservice levert in de regio Rotterdam en omstre

  • alles vers en zelfgemaakt
  • bezorging 25 km rondom rotterdam
  • altijd persoonlijk contact