OVER DELIBERT

Delibert is sinds 1993 toeleverancier van luxe lunch- en borrelproducten voor hotels, conferentiecentra en cateringbedrijven. Sinds kort kunt u bij ons ook terecht voor de verzorging van uw bedrijfslunch of borrel, of van uw lunch of borrel thuis. Hiervoor hebben wij luxe schalen samengesteld zodat u met veel gemak een aantrekkelijke lunch of borrel online kunt bestellen die wij serveerklaar bij u aanleveren.

Door ons brede en zeer gevarieerde assortiment en onze jarenlange ervaring kunnen wij ook de volledige verzorging van uw congres of conferentie op ons nemen. Ik nodig u graag uit om eens rond te kijken in onze webwinkel. Bestellen is mogelijk via de mail, maar ook telefonisch staan wij u graag te woord.

Wij bezorgen op maandag t/m vrijdag van 07.00 uur in de ochtend tot 16.00 uur in de middag. En op zaterdag van 07.00 uur tot 13.00 uur. Zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Image

Enkele reviews van klanten

bekijk alle reviews

Tarek Laarif

Als je echt een geweldige compleet verzorgde lunch zoekt moet je hier zijn. Alles tiptop in orde. Bovendien ook nog eens hele vriendelijke mensen :-D
Feyenoord StadionKuipweg, Rotterdam

Jaap Clarenburg

Topzaak bestel hier je zakelijke lunch

Floris Derksen

Meteen uw bedrijfslunch of lunchpakketten bestellen?

Bekijk ons assortiment aan lunchschalen, maak uw keuze en plaats uw bestelling. Wilt u een bedrijfslunch bestellen of heeft u speciale vragen of wensen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. We denken graag met u mee.

Wilt u een bedrijfslunch bestellen of heeft u speciale vragen of wensen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. We denken graag met u mee.

Neem contact op

Daarom Delibert

Onze broodjes, lunch en catering zijn gewoon de aller-aller-lekkerste. Interesse? Onze bezorgservice levert in de regio Rotterdam en omstre

  • alles vers en zelfgemaakt
  • bezorging 25 km rondom rotterdam
  • altijd persoonlijk contact