Uitvaartcentra


Delibert biedt u toegang tot een breed assortiment van lunch- en borrel producten.

Door onze relatie met de horeca zijn wij op de hoogte van de laatste trends en wordt ons assortiment doorlopend vernieuwd.

Doordat de producten worden bereid in de keuken van Delibert heeft u geen zorgen meer over inkopen, houdbaarheid en personeelsplanningen. Alles wordt op het door u gewenste tijdstip serveerklaar, in een hoge kwaliteit en dagvers aangeleverd op schalen of in bulk zodat u het zelf op uw eigen schalen kunt serveren. Op deze manier bent u verzekerd van een professionele uitstraling van uw producten.

In overleg met u kunnen wij ook een eigen assortiment samenstellen, conform uw wensen.

Alle producten worden geproduceerd volgen de HACCP norm. Informatie over allergenen kunt u terugvinden op onze website onder iedere lunch- en borrelschaal, natuurlijk is het ook mogelijk deze in een apart document toe te zenden.

wat dacht u van deze?

Ontbijtpakket basis
Minimale afname: 5
12,25
Bekijk alle ontbijtschalen

Enkele reviews van klanten

bekijk alle reviews

Ruud Dekker

Bij een wereldstad hoort een wereld bedrijf als Delibert. Wij bestellen er al vele jaren elke dag bedrijfslunchpakketten met de aller- lekkerste verse broodjes met de hoogste kwaliteit uit de regio Rotterdam.

Dirk Dop

De levering was snel, berzorger was ontzettend vriendelijk en de broodjes maakten het helemaal af. Delibert is zeker een aanrader!
Haan MuzieklaanBuytenweg, Zoetermeer

Jaap Clarenburg

Topzaak bestel hier je zakelijke lunch

Meteen uw bedrijfslunch of lunchpakketten bestellen?

Bekijk ons assortiment aan lunchschalen, maak uw keuze en plaats uw bestelling. Wilt u een bedrijfslunch bestellen of heeft u speciale vragen of wensen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. We denken graag met u mee.

Wilt u een bedrijfslunch bestellen of heeft u speciale vragen of wensen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. We denken graag met u mee.

Neem contact op

Daarom Delibert

Onze broodjes, lunch en catering zijn gewoon de aller-aller-lekkerste. Interesse? Onze bezorgservice levert in de regio Rotterdam en omstre

  • alles vers en zelfgemaakt
  • bezorging 25 km rondom rotterdam
  • altijd persoonlijk contact