Uitvaartcentra


Delibert biedt u toegang tot een breed assortiment van lunch- en borrel producten.

Door onze relatie met de horeca zijn wij op de hoogte van de laatste trends en wordt ons assortiment doorlopend vernieuwd.

Doordat de producten worden bereid in de keuken van Delibert heeft u geen zorgen meer over inkopen, houdbaarheid en personeelsplanningen. Alles wordt op het door u gewenste tijdstip serveerklaar, in een hoge kwaliteit en dagvers aangeleverd op schalen of in bulk zodat u het zelf op uw eigen schalen kunt serveren. Op deze manier bent u verzekerd van een professionele uitstraling van uw producten.

In overleg met u kunnen wij ook een eigen assortiment samenstellen, conform uw wensen.

Alle producten worden geproduceerd volgen de HACCP norm. Informatie over allergenen kunt u terugvinden op onze website onder iedere lunch- en borrelschaal, natuurlijk is het ook mogelijk deze in een apart document toe te zenden.

wat dacht u van deze?

Ontbijtpakket basis
Minimale afname: 5
11,70
Bekijk alle ontbijtschalen

Enkele reviews van klanten

bekijk alle reviews

Jaap Clarenburg

Topzaak bestel hier je zakelijke lunch

Maja cosanovic

Recent een bestelling geplaatst voor de verjaardag van mijn zoontje. Van de bezorging tot aan de broodjes niets op aan te merken. Broodjes zagen er vers en lekker uit en dat waren ze ook. Het is een plaatje ook om neer te zetten op tafel. Kortom erg tevreden, ga hier vaker iets bestellen.
De Staat van CreatieLijnbaan, Rotterdam

Floris Derksen

Meteen uw bedrijfslunch of lunchpakketten bestellen?

Bekijk ons assortiment aan lunchschalen, maak uw keuze en plaats uw bestelling. Wilt u een bedrijfslunch bestellen of heeft u speciale vragen of wensen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. We denken graag met u mee.

Wilt u een bedrijfslunch bestellen of heeft u speciale vragen of wensen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. We denken graag met u mee.

Neem contact op

Daarom Delibert

Onze broodjes, lunch en catering zijn gewoon de aller-aller-lekkerste. Interesse? Onze bezorgservice levert in de regio Rotterdam en omstre

  • alles vers en zelfgemaakt
  • bezorging 25 km rondom rotterdam
  • altijd persoonlijk contact