Uitvaartcentra


Delibert biedt u toegang tot een breed assortiment van lunch- en borrel producten.

Door onze relatie met de horeca zijn wij op de hoogte van de laatste trends en wordt ons assortiment doorlopend vernieuwd.

Doordat de producten worden bereid in de keuken van Delibert heeft u geen zorgen meer over inkopen, houdbaarheid en personeelsplanningen. Alles wordt op het door u gewenste tijdstip serveerklaar, in een hoge kwaliteit en dagvers aangeleverd op schalen of in bulk zodat u het zelf op uw eigen schalen kunt serveren. Op deze manier bent u verzekerd van een professionele uitstraling van uw producten.

In overleg met u kunnen wij ook een eigen assortiment samenstellen, conform uw wensen.

Alle producten worden geproduceerd volgen de HACCP norm. Informatie over allergenen kunt u terugvinden op onze website onder iedere lunch- en borrelschaal, natuurlijk is het ook mogelijk deze in een apart document toe te zenden.

wat dacht u van deze?

Lunchpakket basis
Minimale afname: 5
12,00
Bekijk alle lunchschalen

Enkele reviews van klanten

bekijk alle reviews

Paweł Alex Kostrzewa

Ciekawa atmosfera świetne kanapeczki

René

Recent een eerste bestelling geplaatst en niet teleurgesteld. Verse producten, kwaliteit en verpakking zeer goed voor elkaar. Aanrader voor wie een goede lunch wil.

Hans Keeren

Ik bestel altijd de lunchcatering bij Delibert voor mijn trainingen. Erg goede broodjes en overige lekkernijen hebben ze. Mijn cursisten zijn ook altijd erg blij met de producten van Delibert. Toppers zijn het!

Meteen uw bedrijfslunch of lunchpakketten bestellen?

Bekijk ons assortiment aan lunchschalen, maak uw keuze en plaats uw bestelling. Wilt u een bedrijfslunch bestellen of heeft u speciale vragen of wensen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. We denken graag met u mee.

Wilt u een bedrijfslunch bestellen of heeft u speciale vragen of wensen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. We denken graag met u mee.

Neem contact op

Daarom Delibert

Onze broodjes, lunch en catering zijn gewoon de aller-aller-lekkerste. Interesse? Onze bezorgservice levert in de regio Rotterdam en omstre

  • alles vers en zelfgemaakt
  • bezorging 25 km rondom rotterdam
  • altijd persoonlijk contact