Kerst catering, kerstlunch, kerstborrel bestellen regio Rotterdam

De kerstdagen komen eraan en zoals elk jaar kunt u uw kerstlunch of de catering van uw kerstborrel laten verzorgen door Delibert. Want het team van Delibert is al ruim 25 jaar gespecialiseerd in het bereiden en leveren van broodjes en hapjes voor elke gelegenheid. Als ervaren cateraars zijn we overal op berekend en verzorgen we uw lunch of hapjes precies zoals u het wilt.
 
Kerstlunch bestellen Rotterdam (en omstreken)
Met het oog op de feestdagen van 2018 stelde Delibert een speciale kerstlunch samen. U ziet deze schaal hier afgebeeld. Maar vanzelfsprekend hebben we nog veel meer ideeën voor uw lunch. U ontdekt dat vanzelf wanneer u ons assortiment bekijkt. U kunt daaruit uw eigen kerstlunch op maat samenstellen. Delibert zorgt vervolgens voor een tot in de puntjes verzorgde levering. Prachtig gepresenteerd, zodat u er niets meer aan hoeft te doen. Op elk adres in Rotterdam, maar ook in bijvoorbeeld Delft, Den Haag, Zoetermeer, Naaldwijk of elders in het Westland.
 
Catering kerstborrel
Ook voor uw verdere kerstcatering zit u goed bij Delibert. Dat kunt u wel zien aan ons assortiment borrelhapjes, waarmee we, ook al 25 jaar lang, zowel particulieren als professionele horecabedrijven van dienst zijn. Waarmee we maar willen zeggen dat u verzekerd bent van de allerbeste kwaliteit. Ook voor kerstcatering is Rotterdam bij Delibert aan het goede adres.
 
Kerstcatering? Rotterdam krijgt het op een serveerblaadje.
Delibert neemt de catering van uw kerstborrel of kerstlunch graag voor zijn rekening. Zo helpen we u om van kerst dit jaar een extra smaakvol feest te maken. Met het beste brood van een echte lokale bakker. Met vers geleverde groenten en sla, mooie kazen en vleeswaren en huisgemaakte dressings en salades. Bestel nu meteen uw kerstlunch of borrelhapjes voor kerst, dan staan wij op het juiste moment bij u voor de deur. 

wat dacht u van deze?

Ontbijtpakket basis
Minimale afname: 5
12,25
Bekijk alle ontbijtschalen

Enkele reviews van klanten

bekijk alle reviews

Floris Derksen

Ruud Dekker

Bij een wereldstad hoort een wereld bedrijf als Delibert. Wij bestellen er al vele jaren elke dag bedrijfslunchpakketten met de aller- lekkerste verse broodjes met de hoogste kwaliteit uit de regio Rotterdam.

Jaap Clarenburg

Topzaak bestel hier je zakelijke lunch

Meteen uw bedrijfslunch of lunchpakketten bestellen?

Bekijk ons assortiment aan lunchschalen, maak uw keuze en plaats uw bestelling. Wilt u een bedrijfslunch bestellen of heeft u speciale vragen of wensen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. We denken graag met u mee.

Wilt u een bedrijfslunch bestellen of heeft u speciale vragen of wensen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. We denken graag met u mee.

Neem contact op

Daarom Delibert

Onze broodjes, lunch en catering zijn gewoon de aller-aller-lekkerste. Interesse? Onze bezorgservice levert in de regio Rotterdam en omstre

  • alles vers en zelfgemaakt
  • bezorging 25 km rondom rotterdam
  • altijd persoonlijk contact