Catering Rotterdam Zuid

U woont of werkt in Rotterdam-Zuid en wilt borrelhapjes of lunchbroodjes bestellen? Dan is Delibert precies de cateraar die u zoekt. Want Delibert bereidt en levert al ruim een kwarteeuw smaakvolle borrelgarnituren en lunches voor particulieren en bedrijven. Ons leveringsgebied is groot en ook in Rotterdam-Zuid weten we uitstekend de weg.
 
Wat zijn uw wensen?
Bestellen werkt heel eenvoudig. U bekijkt ons assortiment, maakt uw keuzes en geeft eventuele speciale wensen aan. Delibert gaat vervolgens voor u aan de slag. We zorgen voor een mooie presentatie op schalen en leveren die af waar en wanneer u dat wilt. Wat die speciale wensen betreft: misschien wilt u dat uw bestelling geheel of gedeeltelijk voldoet aan vegetarische of ‘vegan’ normen? Of wilt u broodjes zonder boter? Of heeft u eisen op het gebied van halal of gluten? Delibert heeft overal ervaring mee en levert graag maatwerk.
 
De allerlekkerste broodjes en luxe hapjes
Kwaliteit is bij Delibert het sleutelwoord. Als klant mag u van ons het beste van het beste verwachten: de lekkerste belegde broodjes en lunches, de meest verleidelijke luxe borrelhapjes. Wat ons betreft is dat waarom het draait bij catering. Rotterdam-Zuid en een groot gebied daaromheen vormt ons werkterrein en ook onze leveranciers bevinden zich in die regio. Die leveranciers kennen we goed. Zo weten we precies wat de kwaliteit is van de verse producten en ambachtelijke grondstoffen waarmee we werken. En die aandacht… dát proeft u.
 
Waar we ook moeten zijn in Rotterdam-Zuid
Leveringen van Delibert zijn altijd dagvers, keurig op tijd en voorzien van de juiste informatie over allergenen. Wilt u broodjes of luxe hapjes de volgende dag al ontvangen? Wanneer u uw bestelling voor 17.00 uur plaatst, komt ook dat dik in orde. Waar we ook moeten zijn in Rotterdam-Zuid, of elders in de regio.

wat dacht u van deze?

Goodmorning bag basis
Minimale afname: 5
11,55
Bekijk alle ontbijtschalen

Enkele reviews van klanten

bekijk alle reviews

Maja cosanovic

Recent een bestelling geplaatst voor de verjaardag van mijn zoontje. Van de bezorging tot aan de broodjes niets op aan te merken. Broodjes zagen er vers en lekker uit en dat waren ze ook. Het is een plaatje ook om neer te zetten op tafel. Kortom erg tevreden, ga hier vaker iets bestellen.
De Staat van CreatieLijnbaan, Rotterdam

Hans Keeren

Ik bestel altijd de lunchcatering bij Delibert voor mijn trainingen. Erg goede broodjes en overige lekkernijen hebben ze. Mijn cursisten zijn ook altijd erg blij met de producten van Delibert. Toppers zijn het!

Paweł Alex Kostrzewa

Ciekawa atmosfera świetne kanapeczki

Meteen uw bedrijfslunch of lunchpakketten bestellen?

Bekijk ons assortiment aan lunchschalen, maak uw keuze en plaats uw bestelling. Wilt u een bedrijfslunch bestellen of heeft u speciale vragen of wensen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. We denken graag met u mee.

Wilt u een bedrijfslunch bestellen of heeft u speciale vragen of wensen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. We denken graag met u mee.

Neem contact op

Daarom Delibert

Onze broodjes, lunch en catering zijn gewoon de aller-aller-lekkerste. Interesse? Onze bezorgservice levert in de regio Rotterdam en omstre

  • alles vers en zelfgemaakt
  • bezorging 25 km rondom rotterdam
  • altijd persoonlijk contact
Partners