Hapjes, lunch en broodjes bestellen Naaldwijk & Westland

Delibert bezorgt borrelhapjes, bedrijfslunches en lunchpakketten door heel Westland. en Naaldwijk Van De Lier, ’s-Gravenzande en Monster tot Naaldwijk en Wateringen. Bestellingen die voor 17.00 uur worden geplaatst, kunnen we de volgende morgen leveren. Dat wil zeggen: dagvers, perfect volgens afspraak en smaakvol op schalen gepresenteerd.

Broodjes bestellen Naaldwijk: Van lunch tot borrel in Naaldwijk en Westland

Er zijn hotels, conferentiecentra en cateringbedrijven die al meer dan 25 jaar gebruik maken van de kwaliteit en service van Delibert. Ook andere bedrijven weten ons te vinden voor hun borrels en lunches, evenals particulieren die thuis een feestje geven. Dat is ook niet zo vreemd. Delibert maakt alles zelf, houdt er hoge kwaliteitsnormen op na en hanteert voor wat de hygiëne betreft de HACCP-systematiek.
 

Meer producten van Delibert in Naaldwijk

Bij Delibert bezorgen wij meer producten in Naaldwijk

 

Bedrijfslunches- en lunchpakkettendienst Naaldwijk en Westland

Voor al onze broodjes en luxe hapjes gelden een aantal vaste kenmerken. Zoals: de ambachtelijke grondstoffen, de regionale leveranciers, de versheid van het brood en de groenten die elke ochtend speciaal worden geleverd en de versheid van onze kazen en vleeswaren, gesneden op de dag dat we het verwerken, en geen dag eerder. Delibert houdt sinds jaar en dag vast aan deze kwaliteitsgaranties en groeide zo uit tot dé servicedienst voor bedrijfslunches- en lunchpakketten in het Westland en Naaldwijk.

U bestelt bij Delibert de volgende broodjes en lunch:

  • Bagel tomatenroomkaas met feta
  • Sandwich oude kaas en mosterddillesaus
  • Bagel roomkaas met zalm (gerookt)
  • Oude kaas met heerlijke garnituren
  • Gerookte kip
  • Paté met fantastische garnituren
  • En nog veel meer lekkere broodjes 

Food catering op maat

Alle verdere kenmerken van onze leveringen worden door u bepaald. Moet een deel van de bestelling voldoen aan halal-normen? Of glutenvrij of vegetarisch worden aangeleverd? Het kan allemaal. Ook met speciale wensen ten aanzien van aantallen of momenten van bezorging houden we graag rekening. Overigens: informatie over allergenen leveren we standaard mee.

Meteen uw belegde broodjes of borrelhapjes in Naaldwijk en Westland bestellen?

Waar uw woon- of werkplek ook is gevestigd, Delibert weet de weg in heel Westland en Naaldwijk. Bekijk ons assortiment aan broodjes, lunchpakketten en schalen, maak uw keuze en plaats uw bestelling. Heeft u speciale vragen of wensen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. We denken graag met u mee.

wat dacht u van deze?

Ontbijtpakket basis
Minimale afname: 5
12,25
Bekijk alle ontbijtschalen

Enkele reviews van klanten

bekijk alle reviews

Maja cosanovic

Recent een bestelling geplaatst voor de verjaardag van mijn zoontje. Van de bezorging tot aan de broodjes niets op aan te merken. Broodjes zagen er vers en lekker uit en dat waren ze ook. Het is een plaatje ook om neer te zetten op tafel. Kortom erg tevreden, ga hier vaker iets bestellen.
De Staat van CreatieLijnbaan, Rotterdam

Hans Oosterhof

Perfecte producten. Lekker vers, rijk belegd en altijd stipt op tijd. Ook bij grote bestellingen voor de horeca.

Paweł Alex Kostrzewa

Ciekawa atmosfera świetne kanapeczki

Meteen uw bedrijfslunch of lunchpakketten bestellen?

Bekijk ons assortiment aan lunchschalen, maak uw keuze en plaats uw bestelling. Wilt u een bedrijfslunch bestellen of heeft u speciale vragen of wensen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. We denken graag met u mee.

Wilt u een bedrijfslunch bestellen of heeft u speciale vragen of wensen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. We denken graag met u mee.

Neem contact op

Daarom Delibert

Onze broodjes, lunch en catering zijn gewoon de aller-aller-lekkerste. Interesse? Onze bezorgservice levert in de regio Rotterdam en omstre

  • alles vers en zelfgemaakt
  • bezorging 25 km rondom rotterdam
  • altijd persoonlijk contact