• Home
  • Overig
  • hapjes_delft

Borrelhapjes, bittergarnituur & luxe hapjes bestellen Delft

Kleine hapjes, groot culinair plezier. Dat is het geheim van Delibert, de specialist op het gebied van appetizers, amuseglaasjes, crostini’s, canapés, charcuterie, tapas, wraps en hoogwaardige kaas en worst. Wij bezorgen al onze luxe hapjes en bittergarnituren in een uitgestrekt gebied, waaronder Delft, en de omgeving van Delft. Dus maak het uzelf gemakkelijk: bekijk ons assortiment, kies de schalen die u wilt en plaats uw bestelling.
 

Bezorgservice borrelhapjes Delft

Waar u ook woont in of rond Delft, onze chauffeurs weten er de weg. Bestellingen die u voor 17.00 uur doet, heeft u de volgende dag in huis. In allege vallen leveren wij uw borrelhapjes of bittergarnituur aan op luxe schalen: serveerklaar in een smaakvolle presentatie. Amusehapjes bereiden en amusehapjes bezorgen, dat is ons vak en dat nemen we heel serieus!
 

Food catering zoals geen ander

 
Delibert werkt uitsluitend met leveranciers uit de regio. Zij leveren ons de verse producten en ambachtelijke grondstoffen die we nodig hebben. Verder maken we alles zelf: van de kleinste amuse tot de grootste salade. Wij zijn bovendien helemaal op de hoogte van actuele trends en vernieuwen ons assortiment doorlopend. Moeten uw hapjes vegetarisch zijn, of glutenvrij, of halal, of…? Delibert heeft alle specialistische ervaring in huis die u verwacht. Eerst even overleggen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. We denken graag met u mee.
 

Meteen borrelhapjes & bittergarnituur bestellen

Borrelhapjes, bittergarnituur en luxe hapjes bestellen? Delft heeft daarvoor de cateraar bij uitstek beschikbaar. Delibert is al ruim een kwarteeuw de betrouwbare leverancier voor particulieren, ondernemers en professionele horecabedrijven. We verzorgen bestellingen voor 5 personen, maar ook voor 50.000. Kortom: we zijn wel wat gewend. Bent u overtuigd? Maak dan uw keuze en doe uw bestelling, dan zorgen wij voor een perfect verzorgde levering.

Delibert bezorgt borrelhapjes en bittergarnituur in Delft maar ook in andere steden zoals in Rotterdam, Zoetermeer, Delft, Dordrecht, Maasvlakte en Naaldwijk.
ONLINE BESTELLEN? Bent u geïnteresseerd of heeft u behoefte aan extra informatie? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen via info@delibert.nl of 010 473 62 04 Neem contact op

Bestellen bij Delibert. Daarom dus!

  • Wij maken alles zelf
  • Alleen ambachtelijke grondstoffen
  • Van leveranciers uit de regio
  • Ook glutenvrij en Halal is mogelijk
  • Persoonlijk contact is altijd mogelijk
  • Onze service is snel en goed
  • Onze vleeswaren en kazen worden dagelijks vers gesneden

Onze broodjes zijn gewoon de aller-aller- lekkerste die je kan krijgen in regio Rotterdam!

Bert de Lange