• Home
  • Regio
  • Maasvlakte

Online broodjes bestellen Botlek, haven Rotterdam en Maasvlakte

Online broodjes bestellen Botlek, haven Rotterdam en Maasvlakte

Luxe hapjes voor een borrel of feestje? Lekker belegde broodjes voor een smakelijke lunch? In alle gevallen is Delibert de vanzelfsprekende leverancier in de Rotterdamse regio. En dus ook in alle uithoeken van de Rotterdamse haven. Van Botlek tot Europoort en van Maasvlakte tot IJsselmonde: onze chauffeurs weten overal de weg. (Let op: voor de Maasvlakte gelden afhankelijk van de afstand aangepaste bezorgkosten.)

Wereldkwaliteit voor een wereldhaven

Delibert bezorgt bedrijfslunches, lunchpakketten en luxe borrelhapjes in heel het Rotterdamse havengebied. Wij leveren uw bestelling aan op luxe schalen: smaakvol gepresenteerd, dagvers en compleet met de juiste informatie over allergenen. Wilt u uw bestelling morgen al ontvangen? Wanneer u voor 17.00 uur uw bestelling plaatst, zorgen wij dat het in orde komt.

Zo groot als de Rotterdamse haven is, zo veelkleurig zijn onze opdrachtgevers

De klanten van Delibert komen uit alle hoeken van het bedrijfsleven. We zijn dan ook gewend aan bijzonder kritische klanten uit bijvoorbeeld de wereld van cateringbedrijven, conferentiecentra en hotels. Maar ook talloze andere organisaties weten ons te vinden voor het verzorgen van hun lunches of borrels. Evenals particulieren die thuis een feestje geven of een groot gezelschap ontvangen.

Online broodjes bestellen? Precies volgens uw wensen

Bij Delibert in de keuken gelden strenge spelregels, gebaseerd op deHACCP-norm én onze ruim 25 jaren ervaring. We maken alles zelf. Leveranciers uit de Rotterdamse regio leveren ons de ambachtelijke grondstoffen. Groenten en brood laten we dagelijks vers bezorgen. Vleeswaren en kazen snijden we op de dag dat we het verwerken.

Borrelhapjes of broodjes: de Rotterdamse haven kan nu bestellen

Bekijk ons assortiment aan schalen, maak uw keuze en plaats uw bestelling. Heeft u speciale vragen of wensen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. Glutenvrij, halal of vegetarisch? Wel of geen boter? Een stuk of 5 gasten of 5000? De cateraars van Delibert zijn overal op berekend. We voldoen graag en met aandacht aan uw specifieke wensen en denken met u mee over de beste oplossingen. Delibert bezorgt broodjes in Rotterdam en Schiedam.

ONLINE BESTELLEN? Bent u geïnteresseerd of heeft u behoefte aan extra informatie? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen via info@delibert.nl of 010 473 62 04 Neem contact op

Bestellen bij Delibert. Daarom dus!

  • Wij maken alles zelf
  • Alleen ambachtelijke grondstoffen
  • Van leveranciers uit de regio
  • Ook glutenvrij en Halal is mogelijk
  • Persoonlijk contact is altijd mogelijk
  • Onze service is snel en goed
  • Onze vleeswaren en kazen worden dagelijks vers gesneden

Onze broodjes zijn gewoon de aller-aller- lekkerste die je kan krijgen in regio Rotterdam!

Bert de Lange