Lunch bestellen Den Haag - Broodjes bezorgen Den Haag

Lunch, catering en broodjes bestellen in Den Haag?

Wij bezorgen broodjes en lunch in Den Haag voor particulieren en bedrijven. Dat doen wij al ruim 25 jaar. Wij leveren onze broodjes, lunch en catering aan beurzen, hotels, cateringbedrijven en andere bedrijven in de regio Den Haag. Heeft u thuis een feestje of een lunch met een groot gezelschap? Delibert verzorgt uw bestelling met broodjes of lunch volgens afspraak, in Den Haag en omgeving.

Den Haag: luxe belegde broodjes bestellen van Delibert

Delibert levert kwaliteitsbroodjes en catering, zo simpel is dat. Wij bezorgen uw belegde broodjes en lunches door heel Den Haag en laten geen wijk onbezorgd. Onze befaamde luxe borrelhapjes bezorgen wij natuurlijk ook in Den Haag. We maken alles zelf en werken met ambachtelijke grondstoffen zodat de broodjes en lunch van de kwaliteit zijn die u van ons mag verwachten.

Onze leveranciers van broodjes, groenten en vleeswaren

Delibert kiest bewust voor leveranciers uit de regio en we houden ons aan de HACCP-norm. Brood en groenten laten we dagelijks vers aanleveren. Vleeswaren en kazen snijden we op de dag dat we het verwerken. Op deze manier zorgen wij dat onze broodjes en lunch Den Haag voldoen aan alle normen van versheid.

Uw persoonlijke wensen bij broodjes en lunch

Bovendien houden we rekening met uw persoonlijke wensen. Moet een deel van de broodjes of lunch zonder boter? Regelen we. Glutenvrije broodjes? Geen probleem. Vegetarische lunch? Vanzelfsprekend. Halalvlees bij de lunch? Komt helemaal in orde. Wij bezorgen het graag bij u in Den Haag.

Lunch of broodjes bestellen? Onze service in Den Haag is altijd van het hoogste niveau

Wij bezorgen dagverse broodjes en lunch op borrelschalen in Den Haag. We bezorgen nauwkeurig en leveren informatie over allergenen mee. Onze bezorger die actief is in Den Haag levert de broodjes en lunch met een glimlach bij u af. 

Borrelhapjes en broodjes: Den Haag kan nu bestellen

Lunch bestellen Den-Haag: bekijk ons assortiment aan broodjes, borrelhapjes, schalen, lunchpakketten. Maak uw keuze en plaats uw bestelling. Heeft u speciale vragen of wensen? Neem dan contact met ons op. De cateraars van Delibert zijn overal op berekend. We voldoen graag aan uw wensen zodat we van onze broodjes en lunch een groot succes maken. Naast Den Haag leveren bij ook lunch en broodjes in Rotterdam, Delft en meer plaatsen.

Bent u klaar om uw lunch en broodjes in Den Haag te bestellen?

Wilt u uw bestelling in Den Haag morgen ontvangen? Wanneer u voor 17.00 uur de bestelling plaatst, zorgen wij dat het in orde komt. Waar we ook moeten zijn in de regio Den Haag, wij bezorgen het. U plaatst uw bestelling voor broodjes en lunch in Den Haag online, telefonisch of via e-mail. 

Broodjes en lunch bestellen in Den Haag? Wij maken ze en regelen de bezorging.

wat dacht u van deze?

Lunchpakket basis
Minimale afname: 5
11,50
Bekijk alle lunchschalen

Enkele reviews van klanten

bekijk alle reviews

Maja cosanovic

Recent een bestelling geplaatst voor de verjaardag van mijn zoontje. Van de bezorging tot aan de broodjes niets op aan te merken. Broodjes zagen er vers en lekker uit en dat waren ze ook. Het is een plaatje ook om neer te zetten op tafel. Kortom erg tevreden, ga hier vaker iets bestellen.
De Staat van CreatieLijnbaan, Rotterdam

Dirk Dop

De levering was snel, berzorger was ontzettend vriendelijk en de broodjes maakten het helemaal af. Delibert is zeker een aanrader!
Haan MuzieklaanBuytenweg, Zoetermeer

Paweł Alex Kostrzewa

Ciekawa atmosfera świetne kanapeczki

Meteen uw bedrijfslunch of lunchpakketten bestellen?

Bekijk ons assortiment aan lunchschalen, maak uw keuze en plaats uw bestelling. Wilt u een bedrijfslunch bestellen of heeft u speciale vragen of wensen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. We denken graag met u mee.

Wilt u een bedrijfslunch bestellen of heeft u speciale vragen of wensen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. We denken graag met u mee.

Neem contact op

Daarom Delibert

Onze broodjes, lunch en catering zijn gewoon de aller-aller-lekkerste. Interesse? Onze bezorgservice levert in de regio Rotterdam en omstre

  • alles vers en zelfgemaakt
  • bezorging 25 km rondom rotterdam
  • altijd persoonlijk contact