Lunch bestellen Den Haag

Lunch, catering en broodjes bestellen in Den Haag?

Wij bezorgen broodjes en lunch in Den Haag voor particulieren en bedrijven. Dat doen wij al ruim 25 jaar. Wij leveren onze broodjes, lunch en catering aan beurzen, hotels, cateringbedrijven en andere bedrijven in de regio Den Haag. Heeft u thuis een feestje of een lunch met een groot gezelschap? Delibert verzorgt uw bestelling met broodjes of lunch volgens afspraak, in Den Haag en omgeving.

Den Haag: luxe belegde broodjes bestellen

Delibert levert kwaliteitsbroodjes en catering, zo simpel is dat. Wij bezorgen uw belegde broodjes en lunches door heel Den Haag en laten geen wijk onbezorgd. Onze befaamde luxe borrelhapjes bezorgen wij natuurlijk ook in Den Haag. We maken alles zelf en werken met ambachtelijke grondstoffen zodat de broodjes en lunch van de kwaliteit zijn die u van ons mag verwachten.

Onze leveranciers van broodjes, groenten en vleeswaren

Delibert kiest bewust voor leveranciers uit de regio en we houden ons aan de HACCP-norm. Brood en groenten laten we dagelijks vers aanleveren. Vleeswaren en kazen snijden we op de dag dat we het verwerken. Op deze manier zorgen wij dat onze broodjes en lunch Den Haag voldoen aan alle normen van versheid.

Broodjes en lunch glutenvrij? Vegetarisch of vegan?

Bovendien houden we rekening met uw persoonlijke wensen. Moet een deel van de broodjes of lunch zonder boter? Regelen we. Glutenvrije broodjes? Geen probleem. Vegan of vegetarische broodjes en lunch? Vanzelfsprekend. Halalvlees bij de lunch? Komt helemaal in orde. Wij bezorgen het graag bij u in Den Haag.

Lunch of broodjes bestellen? Onze service in Den Haag is altijd van het hoogste niveau

Wij bezorgen dagverse broodjes en lunch op borrelschalen in Den Haag. We bezorgen nauwkeurig en leveren informatie over allergenen mee. Onze bezorger die actief is in Den Haag levert de broodjes en lunch met een glimlach bij u af. 

Borrelhapjes, tapas en broodjes: Den Haag kan nu bestellen

Lunch bestellen Den-Haag: bekijk ons assortiment aan broodjes, borrelhapjestapas en lunchpakketten. Maak uw keuze en plaats uw bestelling. Heeft u speciale vragen of wensen? Neem dan contact met ons op. De cateraars van Delibert zijn overal op berekend. We voldoen graag aan uw wensen zodat we van onze broodjes en lunch een groot succes maken. Naast Den Haag leveren bij ook lunch en broodjes in Rotterdam, Delft en meer plaatsen.

Bent u klaar om uw ontbijt, lunch en broodjes in Den Haag te bestellen?

Wilt u uw bestelling in Den Haag morgen ontvangen? Wanneer u voor 17.00 uur de bestelling plaatst, zorgen wij dat het in orde komt. Waar we ook moeten zijn in de regio Den Haag, wij bezorgen het. Zelfs als u op zoek bent naar een ontbijtservice. Wij komen het ontbijt bij u brengen. U plaatst uw bestelling voor broodjes en lunch in Den Haag online, telefonisch of via e-mail.  Op zoek naar iets anders? Ook bezorgen wij een heerlijke high tea in Den Haag.

Broodjes en lunch bestellen in Den Haag? Wij maken ze en regelen de bezorging.

wat dacht u van deze?

Lunchpakket basis
Minimale afname: 5
12,00
Bekijk alle lunchschalen

Enkele reviews van klanten

bekijk alle reviews

Paweł Alex Kostrzewa

Ciekawa atmosfera świetne kanapeczki

Hans Keeren

Ik bestel altijd de lunchcatering bij Delibert voor mijn trainingen. Erg goede broodjes en overige lekkernijen hebben ze. Mijn cursisten zijn ook altijd erg blij met de producten van Delibert. Toppers zijn het!

Floris Derksen

Meteen uw bedrijfslunch of lunchpakketten bestellen?

Bekijk ons assortiment aan lunchschalen, maak uw keuze en plaats uw bestelling. Wilt u een bedrijfslunch bestellen of heeft u speciale vragen of wensen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. We denken graag met u mee.

Wilt u een bedrijfslunch bestellen of heeft u speciale vragen of wensen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. We denken graag met u mee.

Neem contact op

Daarom Delibert

Onze broodjes, lunch en catering zijn gewoon de aller-aller-lekkerste. Interesse? Onze bezorgservice levert in de regio Rotterdam en omstre

  • alles vers en zelfgemaakt
  • bezorging 25 km rondom rotterdam
  • altijd persoonlijk contact