• Home
  • Regio
  • Naaldwijk

Lunch, hapjes en broodjes bestellen Westland, Naaldwijk

Lunch, hapjes en broodjes bestellen Westland, Naaldwijk

Delibert bezorgt borrelhapjes, bedrijfslunches en lunchpakketten door heel Westland. Van De Lier, ’s-Gravenzande en Monster tot Naaldwijk en Wateringen. Bestellingen die voor 17.00 uur worden geplaatst, kunnen we de volgende morgen leveren. Dat wil zeggen: dagvers, perfect volgens afspraak en smaakvol op schalen gepresenteerd.

Van lunch tot borrel: de kwaliteit is altijd van het hoogste niveau

Er zijn hotels, conferentiecentra en cateringbedrijven die al meer dan 25 jaar gebruik maken van de kwaliteit en service van Delibert. Ook andere bedrijven weten ons te vinden voor hun borrels en lunches, evenals particulieren die thuis een feestje geven. Dat is ook niet zo vreemd. Delibert maakt alles zelf, houdt er hoge kwaliteitsnormen op na en hanteert voor wat de hygiëne betreft de HACCP-systematiek.

Bedrijfslunches- en lunchpakkettendienst Westland

Voor al onze broodjes en luxe hapjes gelden een aantal vaste kenmerken. Zoals: de ambachtelijke grondstoffen, de regionale leveranciers, de versheid van het brood en de groenten die elke ochtend speciaal worden geleverd en de versheid van onze kazen en vleeswaren, gesneden op de dag dat we het verwerken, en geen dag eerder. Delibert houdt sinds jaar en dag vast aan deze kwaliteitsgaranties en groeide zo uit tot dé servicedienst voor bedrijfslunches- en lunchpakketten in het Westland.

Food catering op maat

Alle verdere kenmerken van onze leveringen worden door u bepaald. Moet een deel van de bestelling voldoen aan halal-normen? Of glutenvrij of vegetarisch worden aangeleverd? Het kan allemaal. Ook met speciale wensen ten aanzien van aantallen of momenten van bezorging houden we graag rekening. Overigens: informatie over allergenen leveren we standaard mee.

Meteen uw belegde broodjes of borrelhapjes bestellen?

Waar uw woon- of werkplek ook is gevestigd, Delibert weet de weg in heel Westland. Bekijk ons assortiment aan schalen, maak uw keuze en plaats uw bestelling. Heeft u speciale vragen of wensen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. We denken graag met u mee.

ONLINE BESTELLEN? Bent u geïnteresseerd of heeft u behoefte aan extra informatie? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen via info@delibert.nl of 010 473 62 04 Neem contact op

Bestellen bij Delibert. Daarom dus!

  • Wij maken alles zelf
  • Alleen ambachtelijke grondstoffen
  • Van leveranciers uit de regio
  • Ook glutenvrij en Halal is mogelijk
  • Persoonlijk contact is altijd mogelijk
  • Onze service is snel en goed
  • Onze vleeswaren en kazen worden dagelijks vers gesneden

Onze broodjes zijn gewoon de aller-aller- lekkerste die je kan krijgen in regio Rotterdam!

Bert de Lange