Food & lunch catering services Rotterdam

Delibert is dé food cateraar voor Rotterdam en wijde omgeving. Onze opdrachtgevers variëren van hotels, conferentiecentra, cateringbedrijven en evenementenbureaus tot tal van andere bedrijven en particulieren. Of het u nu gaat om 20 broodjes of om 50.000 lunchpakketten: de Delibert bedrijfscateraars zijn overal op berekend.

Food catering services zoals u het graag ziet

Al meer dan 25 jaar maakt en levert Delibert broodjes en borrelhapjes op een hoog kwaliteitsniveau. We zijn daarbij gewend om rekening te houden met de meest uiteenlopende wensen op bijvoorbeeld het gebied van halal- of vegetarische normen. Ook glutenvrije leveringen zijn voor ons de gewoonste zaak van de wereld. Al onze leveringen zijn bovendien voorzien van de juiste informatie over allergenen: zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Elke dag vers

Bij Delibert hechten we het allergrootste belang aan hygiëne, kwaliteit en smaak. Vandaar bijvoorbeeld dat we werken volgens de normen van de HACCP-systematiek. En vandaar ook dat we uitsluitend werken met het beste brood van echte lokale bakkers. En met verse sla en groenten, die we dagelijks laten bezorgen. En met mooie vleeswaren en kazen, door onze vakmensen met de hand gesneden. En met huisgemaakte dressings en salades.

Bezorgen op locatie: in heel Rotterdam en zo’n 25 kilometer daaromheen

Delibert bezorgt bedrijfslunches en lunchpakketten in Rotterdam en ver daaromheen. Van de haven en de Maasvlakte tot Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. En van Delft, Den Haag en Zoetermeer tot Naaldwijk en de rest van het Westland. De Delibert food service komt overal.

Hoogwaardige catering? Rotterdam kan nu bestellen

De lunch en food catering van Delibert omvat een breed en smaakvol assortiment. Bekijk onze luxe lunch- en borrelschalen, maak uw keuze en plaats uw bestelling. Voor lunchpakketten op maat of andere speciale vragen kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen. We denken graag met u mee.

wat dacht u van deze?

Lunchpakket basis
Minimale afname: 5
11,50
Bekijk alle lunchschalen

Enkele reviews van klanten

bekijk alle reviews

Jesse De Lange

Beste tot nu toe!!

Paweł Alex Kostrzewa

Ciekawa atmosfera świetne kanapeczki

Ruud Dekker

Bij een wereldstad hoort een wereld bedrijf als Delibert. Wij bestellen er al vele jaren elke dag bedrijfslunchpakketten met de aller- lekkerste verse broodjes met de hoogste kwaliteit uit de regio Rotterdam.

Meteen uw bedrijfslunch of lunchpakketten bestellen?

Bekijk ons assortiment aan lunchschalen, maak uw keuze en plaats uw bestelling. Wilt u een bedrijfslunch bestellen of heeft u speciale vragen of wensen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. We denken graag met u mee.

Wilt u een bedrijfslunch bestellen of heeft u speciale vragen of wensen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. We denken graag met u mee.

Neem contact op

Daarom Delibert

Onze broodjes, lunch en catering zijn gewoon de aller-aller-lekkerste. Interesse? Onze bezorgservice levert in de regio Rotterdam en omstre

  • alles vers en zelfgemaakt
  • bezorging 25 km rondom rotterdam
  • altijd persoonlijk contact