Lunch, catering en broodjes bestellen Bergschenhoek

Wij bezorgen broodjes en lunch in Bergschenhoek voor particulieren en bedrijven. Al ruim 25 jaar. Wij leveren aan beurzen, hotels, cateringbedrijven en andere bedrijven.

Heeft u thuis een feestje of een lunch met een groot gezelschap? Delibert verzorgt uw bestelling volgens afspraak, in Bergschenhoek en omgeving.
 

Bergschenhoek: belegde broodjes bestellen van Delibert

Delibert levert kwaliteit, zo simpel is dat. Wij bezorgen belegde broodjes, luxe hapjes en lunches in Bergschenhoek. En luxe borrelhapjes. We maken alles zelf en werken met ambachtelijke grondstoffen.

Delibert kiest bewust voor leveranciers uit de regio en we houden ons aan de HACCP-norm. Brood en groenten laten we dagelijks vers aanleveren. Vleeswaren en kazen snijden we op de dag dat we het verwerken.

Bovendien houden we rekening met uw persoonlijke wensen. Moet een deel van de broodjes zonder boter? Regelen we. Glutenvrij? Geen probleem. Vegetarisch? Vanzelfsprekend. Halalvlees? Komt helemaal in orde.

 

Ook in Bergschenhoek

U bestelt bij ons in Bergschenhoek ook de volgende producten:Broodjes en lunch catering op maat

En wat de keuze betreft? Kijkt u maar eens rond in ons assortiment op deze site. Heeft u wensen die u niet terug kunt vinden? Neem dan contact met ons op voor nader overleg. Grote kans dat we precies kunnen leveren wat u wilt. Moet een deel van uw bestelling glutenvrij zijn? Wilt u een vegan lunch of belegde broodjes? Of vegetarisch? Of halal? Of zonder boter? Wilt u speciale luxe hapjes? Gaat het u om een exclusief feestje met een handvol gasten? Of juist om een groot evenement met duizenden bezoekers? Heeft u een zakelijk bijeenkomst waarbij u zelf ook onbekommerd wilt genieten?  Dan zijn wij u graag van dienst met onze luxe hapjes, belegde broodjes en lunch in Bergschenhoek. Delibert denkt graag met u mee over een levering op maat. 
 

Lunch of hapjes in Bergschenhoek? Onze service is altijd van het hoogste niveau

Wij bezorgen dagverse broodjes en lunch op borrelschalen in Bergschenhoek. We bezorgen nauwkeurig en leveren informatie over allergenen mee. Wilt u uw bestelling in Bergschenhoek morgen ontvangen? Wanneer u voor 17.00 uur de bestelling plaatst, zorgen wij dat het in orde komt. Waar we ook moeten zijn in de regio Den Haag.
 

Borrelhapjes of broodjes: Bergschenhoek kan nu bestellen

Lunch bestellen Den-Haag: bekijk ons assortiment aan broodjes, borrelhapjes, schalen, lunchpakketten. Maak uw keuze en plaats uw bestelling. Heeft u speciale vragen of wensen? Neem dan contact met ons op. De cateraars van Delibert zijn overal op berekend. We voldoen graag aan uw wensen. Naast Bergschenkhoek leveren bij ook broodjes in RotterdamDelften meer plaatsen.

wat dacht u van deze?

Lunchpakket basis
Minimale afname: 5
12,00
Bekijk alle lunchschalen

Enkele reviews van klanten

bekijk alle reviews

Jaap Clarenburg

Topzaak bestel hier je zakelijke lunch

Ruud Dekker

Bij een wereldstad hoort een wereld bedrijf als Delibert. Wij bestellen er al vele jaren elke dag bedrijfslunchpakketten met de aller- lekkerste verse broodjes met de hoogste kwaliteit uit de regio Rotterdam.

Tarek Laarif

Als je echt een geweldige compleet verzorgde lunch zoekt moet je hier zijn. Alles tiptop in orde. Bovendien ook nog eens hele vriendelijke mensen :-D
Feyenoord StadionKuipweg, Rotterdam

Meteen uw bedrijfslunch of lunchpakketten bestellen?

Bekijk ons assortiment aan lunchschalen, maak uw keuze en plaats uw bestelling. Wilt u een bedrijfslunch bestellen of heeft u speciale vragen of wensen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. We denken graag met u mee.

Wilt u een bedrijfslunch bestellen of heeft u speciale vragen of wensen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. We denken graag met u mee.

Neem contact op

Daarom Delibert

Onze broodjes, lunch en catering zijn gewoon de aller-aller-lekkerste. Interesse? Onze bezorgservice levert in de regio Rotterdam en omstre

  • alles vers en zelfgemaakt
  • bezorging 25 km rondom rotterdam
  • altijd persoonlijk contact