Lunch, belegde broodjes en hapjes bestellen in Bleiswijk

Voor bedrijven en particulieren in Bleiswijk die graag een gezonde lunch, belegde broodjes of smaakvolle hapjes bij een verzorgde borrel serveren, is Delibert al ruim 25 jaar het vertrouwde adres. Wij bezorgen belegde broodjes, lunch en overheerlijke hapjes in heel Bleiswijk en omgeving, en altijd precies wat, hoe en wanneer u wilt. We doen dat voor conferentiecentra, hotels en cateringbedrijven, maar ook voor particulieren die thuis een gezelschap ontvangen, en voor tal van andere opdrachtgevers.
 

Dat smaakt naar meer... Bleiswijk

Hoge kwaliteit en ruime keuze aan belegde broodjes, lunch en luxe hapjes in Bleiswijk. Daar staat Delibert om bekend, ook in de regio Bleiswijk. We werken uitsluitend met ambachtelijke grondstoffen, geleverd door leveranciers uit de regio. Vleeswaren en kazen snijden we op het moment dat we het verwerken, en geen dag eerder. Brood en groenten laten we dagelijks vers aanleveren. Verder maken we alles zelf, waarbij we ons uiteraard houden aan de HACCP-norm. Wij bezorgen graag onze luxe belegde broodjes, lunch en hapjes in Bleiswijk en omgeving.
 

Belegde broodjes en lunch catering op maat

En wat de keuze betreft? Kijkt u maar eens rond in ons assortiment op deze site. Heeft u wensen die u niet terug kunt vinden? Neem dan contact met ons op voor nader overleg. Grote kans dat we precies kunnen leveren wat u wilt. Moet een deel van uw bestelling glutenvrij zijn? Wilt u een vegan lunch of belegde broodjes? Of vegetarisch? Of halal? Of zonder boter? Wilt u speciale luxe hapjes? Gaat het u om een exclusief feestje met een handvol gasten? Of juist om een groot evenement met duizenden bezoekers? Heeft u een zakelijk bijeenkomst waarbij u zelf ook onbekommerd wilt genieten?  Dan zijn wij u graag van dienst met onze luxe hapjes, belegde broodjes en lunch. Delibert denkt graag met u mee over een levering op maat. 
 

Bedrijfslunches- en lunchpakkettendienst bestellen voor Bleiswijkse bedrijven en particulieren

De cateraars van Delibert voldoen met aandacht en plezier aan uw specifieke wensen. We serveren onze broodjes en luxe hapjes op schalen, smaakvol gepresenteerd en dagvers en inclusief informatie over allergenen. Bestellingen die voor 17.00 uur zijn geplaatst, kunnen we de volgende morgen al op de juiste tijd en locatie bezorgen.
Meteen uw borrelhapjes, bedrijfslunch of lunchpakketten bestellen?

Broodjes, lunch of hapjes bestellen in Bleiswijk?

De lekkerste belegde broodjes, bedrijfslunches en catering hapjes in de regio Bleiswijk vindt u bij Delibert. Wij besteden aandacht aan onze luxe hapjes, broodjes en lunch. Bekijk ons assortiment aan hapjes, broodjes, lunch en schalen, maak uw keuze en plaats uw bestelling. Heeft u speciale vragen of wensen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. We denken graag met u mee. Lunch, borrelhapjes of broodjes: Bleiswijk kan nu bestellen. De cateraars van Delibert zijn overal op berekend. We voldoen graag aan uw wensen. Naast Bleiswijk leveren bij ook broodjes in Rotterdam,

wat dacht u van deze?

Borrelschaal Fiona
schaal - 5/6 prs.
59,50
Bekijk alle borrelschalen

Enkele reviews van klanten

bekijk alle reviews

Hans Keeren

Ik bestel altijd de lunchcatering bij Delibert voor mijn trainingen. Erg goede broodjes en overige lekkernijen hebben ze. Mijn cursisten zijn ook altijd erg blij met de producten van Delibert. Toppers zijn het!

Paweł Alex Kostrzewa

Ciekawa atmosfera świetne kanapeczki

Jaap Clarenburg

Topzaak bestel hier je zakelijke lunch

Meteen uw bedrijfslunch of lunchpakketten bestellen?

Bekijk ons assortiment aan lunchschalen, maak uw keuze en plaats uw bestelling. Wilt u een bedrijfslunch bestellen of heeft u speciale vragen of wensen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. We denken graag met u mee.

Wilt u een bedrijfslunch bestellen of heeft u speciale vragen of wensen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. We denken graag met u mee.

Neem contact op

Daarom Delibert

Onze broodjes, lunch en catering zijn gewoon de aller-aller-lekkerste. Interesse? Onze bezorgservice levert in de regio Rotterdam en omstre

  • alles vers en zelfgemaakt
  • bezorging 25 km rondom rotterdam
  • altijd persoonlijk contact