Lunch, catering en broodjes bestellen Capelle aan den IJssel

Wij bezorgen broodjes en lunch in Capelle aan den IJssel voor particulieren en bedrijven. Al ruim 25 jaar. Wij leveren aan beurzen, hotels, cateringbedrijven en andere bedrijven.

Heeft u thuis een feestje of een lunch met een groot gezelschap? Delibert verzorgt uw bestelling volgens afspraak, in Capelle aan den IJssel en omgeving.


Capelle aan den IJssel: belegde broodjes bestellen van Delibert

Delibert levert kwaliteit, zo simpel is dat. Wij bezorgen belegde broodjes en lunches in Capelle aan den IJssel. En luxe borrelhapjes. We maken alles zelf en werken met ambachtelijke grondstoffen.

Delibert kiest bewust voor leveranciers uit de regio en we houden ons aan de HACCP-norm. Brood en groenten laten we dagelijks vers aanleveren. Vleeswaren en kazen snijden we op de dag dat we het verwerken.


Vegetarische en vegan catering bestellen in Capelle aan den IJssel?

Wij houden rekening met uw persoonlijke wensen. Moet een deel van de broodjes zonder boter? Regelen we. Glutenvrij? Geen probleem. Vegetarische en vegan catering? Vanzelfsprekend. Halalvlees? Komt helemaal in orde.


Lunchpakketten of borrelpakketten? Onze service is altijd van het hoogste niveau

Wij bezorgen dagverse broodjes,  ontbijt, lunch of borrelpakketten in Capelle aan den IJssel. We bezorgen nauwkeurig en leveren informatie over allergenen mee. Wilt u uw bestelling in Capelle aan den IJssel morgen ontvangen? Wanneer u voor 17.00 uur de bestelling plaatst, zorgen wij dat het in orde komt. Waar we ook moeten zijn in de regio Capelle aan den IJssel.


Borrelhapjes, high tea, tapas of broodjes: Capelle aan den IJssel kan nu bestellen

Lunch bestellen in Capelle aan den IJssel? Bekijk ons assortiment aan heerlijke lunch, high teatapas, broodjes, borrelhapjes, schalen, lunchpakketten. Maak uw keuze en plaats uw bestelling. Heeft u speciale vragen of wensen? Neem dan contact met ons op. De cateraars van Delibert zijn overal op berekend. We voldoen graag aan uw wensen. Naast Capelle aan den IJssel leveren bij ook broodjes in RotterdamDelft en meer plaatsen.

wat dacht u van deze?

Ontbijtpakket basis
Minimale afname: 5
12,25
Bekijk alle ontbijtschalen

Enkele reviews van klanten

bekijk alle reviews

Hans Keeren

Ik bestel altijd de lunchcatering bij Delibert voor mijn trainingen. Erg goede broodjes en overige lekkernijen hebben ze. Mijn cursisten zijn ook altijd erg blij met de producten van Delibert. Toppers zijn het!

Dirk Dop

De levering was snel, berzorger was ontzettend vriendelijk en de broodjes maakten het helemaal af. Delibert is zeker een aanrader!
Haan MuzieklaanBuytenweg, Zoetermeer

Paweł Alex Kostrzewa

Ciekawa atmosfera świetne kanapeczki

Meteen uw bedrijfslunch of lunchpakketten bestellen?

Bekijk ons assortiment aan lunchschalen, maak uw keuze en plaats uw bestelling. Wilt u een bedrijfslunch bestellen of heeft u speciale vragen of wensen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. We denken graag met u mee.

Wilt u een bedrijfslunch bestellen of heeft u speciale vragen of wensen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. We denken graag met u mee.

Neem contact op

Daarom Delibert

Onze broodjes, lunch en catering zijn gewoon de aller-aller-lekkerste. Interesse? Onze bezorgservice levert in de regio Rotterdam en omstre

  • alles vers en zelfgemaakt
  • bezorging 25 km rondom rotterdam
  • altijd persoonlijk contact