Borrelhapjes, koud bittergarnituur & luxe hapjes bestellen Rotterdam

Appetizers, canapés, amuses, tapas, borrelhapjes, luxe hapjes of bittergarnituur? Hoe u het ook noemt, in alle gevallen bent u bij Delibert aan het juiste adres. Al sinds 1993 leveren wij aan hotels, conferentiecentra, cateringbedrijven en andere organisaties. Ook voor bedrijfsborrels of voor dat feestje bij u thuis, kunt u bij ons terecht. Wij leveren uw bestelling aan op luxe borrelschalen: smaakvol gepresenteerd, dagvers en serveerklaar.

Bezorgservice bittergarnituur & borrelhapjes Rotterdam (en zo’n 25 kilometer daaromheen)

Delibert bezorgt luxe borrelhapjes en bittergarnituur in Rotterdam en ver daaromheen. Den Haag, Zoetermeer, Delft, Dordrecht, Maasvlakte, Naaldwijk. Onze chauffeurs weten overal de weg. Heeft u een beetje haast? Bestellingen die voor 17.00 uur zijn gedaan, kunnen we de volgende dag bezorgen.

Borrelhapjes van Delibert: food catering op het hoogste niveau

Bij Delibert in de keuken gelden strenge spelregels. We werken uitsluitend met ambachtelijke grondstoffen, afkomstig van leveranciers uit de regio. Onze vleeswaren en kazen snijden we dagelijks vers met de hand. Sla en groenten laten we dagelijks vers leveren, net als ons brood. We maken verder alles zelf, van de kleinste amuse tot de grootste salade, waarbij we ons uiteraard aan de HACCP norm houden.
Ook bij ons bestel- en leveringsproces gaan we heel nauwkeurig te werk. Zodat u altijd de juiste borrelhapjes op het juiste moment op de juiste plek heeft klaarstaan. Compleet met informatie over allergenen. Delibert maakt het u graag zo smakelijk en makkelijk mogelijk.

Food catering voor 50 of 50.000 mensen?

Heeft u speciale eisen? Daar zijn we aan gewend. Dankzij onze jarenlange relatie met de horeca zijn wij op de hoogte van de laatste trends en kunnen we ons assortiment doorlopend vernieuwen. Vegetarisch, glutenvrij, halal…? Delibert heeft er ervaring mee en weet wat er nodig is om aan dergelijke wensen te voldoen. Of het u nu gaat om een feestje voor 5, voor 50 of voor 50.000 personen, in alle gevallen leveren wij met hetzelfde plezier en met hetzelfde oog voor kwaliteit.

Meteen uw borrelhapjes of bittergarnituur in Rotterdam bestellen?

Bekijk ons assortiment aan luxe hapjes: van crostini’s, canapes en charcuterie tot amuseglaasjes, tapas, wraps en luxe kaas en worst. Kies de schalen die u wilt en plaats uw bestelling. Wij leveren lunch en broodjes in de regio Rotterdam en zijn snel ter plaatse. Speciale vragen of wensen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. We denken graag met u mee.

wat dacht u van deze?

Ontbijtpakket basis
Minimale afname: 5
12,25
Bekijk alle ontbijtschalen

Enkele reviews van klanten

bekijk alle reviews

Hans Keeren

Ik bestel altijd de lunchcatering bij Delibert voor mijn trainingen. Erg goede broodjes en overige lekkernijen hebben ze. Mijn cursisten zijn ook altijd erg blij met de producten van Delibert. Toppers zijn het!

Tarek Laarif

Als je echt een geweldige compleet verzorgde lunch zoekt moet je hier zijn. Alles tiptop in orde. Bovendien ook nog eens hele vriendelijke mensen :-D
Feyenoord StadionKuipweg, Rotterdam

Jaap Clarenburg

Topzaak bestel hier je zakelijke lunch

Meteen uw bedrijfslunch of lunchpakketten bestellen?

Bekijk ons assortiment aan lunchschalen, maak uw keuze en plaats uw bestelling. Wilt u een bedrijfslunch bestellen of heeft u speciale vragen of wensen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. We denken graag met u mee.

Wilt u een bedrijfslunch bestellen of heeft u speciale vragen of wensen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. We denken graag met u mee.

Neem contact op

Daarom Delibert

Onze broodjes, lunch en catering zijn gewoon de aller-aller-lekkerste. Interesse? Onze bezorgservice levert in de regio Rotterdam en omstre

  • alles vers en zelfgemaakt
  • bezorging 25 km rondom rotterdam
  • altijd persoonlijk contact