Vergaderlunch bestellen Rotterdam

Voor de ideale vergaderlunch bezorgt Delibert borrelhapjes, lunches en broodjes in Rotterdam. Bestellingen die voor 17.00 uur worden geplaatst leveren we de volgende morgen. Dat wil zeggen: dagvers, broodjes en lunch smaakvol op schalen gepresenteerd.

Van vergaderlunch tot heerlijke broodjes: wij produceren op hoog niveau
Onze clientéle bestaat uit verschillende soorten bedrijven zoals hotels, conferentiecentra en cateringbedrijven in de regio Rotterdam. Ook andere bedrijven zoals MKB bedrijven vinden de weg naar ons om onze heerlijke lunch- en broodjesschalen te verorberen. Wij staan voor elke speciale gebeurtenis voor u klaar. Delibert maakt alles zelf, houdt er hoge kwaliteitsnormen op na en hanteert voor wat de hygiëne betreft de HACCP-systematiek.

Uw vergaderlunch in Rotterdam
Voor al onze vergaderlunches gelden een aantal vaste kenmerken. Zoals: de ambachtelijke grondstoffen, de regionale leveranciers, de versheid van het brood en de groenten die elke ochtend speciaal worden geleverd. Daarnaast de versheid van onze kazen en vleeswaren, gesneden op de dag dat we het verwerken. Geen dag eerder. Delibert houdt sinds jaar en dag vast aan deze kwaliteitsgaranties en groeide zo uit tot dé servicedienst voor vergaderlunches in Rotterdam.

Speciale wensen?
Alle verdere kenmerken van onze leveringen worden door u bepaald. Moet een deel van de bestelling voldoen aan halal-normen? Of glutenvrij of vegetarisch worden aangeleverd? Het kan allemaal. Ook met speciale wensen ten aanzien van aantallen of momenten van bezorging houden we graag rekening.

Meteen uw lunch bestellen?
Wij leveren sinds jaar en dag door heel Rotterdam. Bekijk ons assortiment aan lunch, broodjes en schalen, maak uw keuze en plaats uw bestelling. Heeft u speciale vragen of wensen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. We denken graag met u mee.

wat dacht u van deze?

Ontbijtpakket basis
Minimale afname: 5
12,25
Bekijk alle ontbijtschalen

Enkele reviews van klanten

bekijk alle reviews

Dirk Dop

De levering was snel, berzorger was ontzettend vriendelijk en de broodjes maakten het helemaal af. Delibert is zeker een aanrader!
Haan MuzieklaanBuytenweg, Zoetermeer

Hans Oosterhof

Perfecte producten. Lekker vers, rijk belegd en altijd stipt op tijd. Ook bij grote bestellingen voor de horeca.

René

Recent een eerste bestelling geplaatst en niet teleurgesteld. Verse producten, kwaliteit en verpakking zeer goed voor elkaar. Aanrader voor wie een goede lunch wil.

Meteen uw bedrijfslunch of lunchpakketten bestellen?

Bekijk ons assortiment aan lunchschalen, maak uw keuze en plaats uw bestelling. Wilt u een bedrijfslunch bestellen of heeft u speciale vragen of wensen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. We denken graag met u mee.

Wilt u een bedrijfslunch bestellen of heeft u speciale vragen of wensen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. We denken graag met u mee.

Neem contact op

Daarom Delibert

Onze broodjes, lunch en catering zijn gewoon de aller-aller-lekkerste. Interesse? Onze bezorgservice levert in de regio Rotterdam en omstre

  • alles vers en zelfgemaakt
  • bezorging 25 km rondom rotterdam
  • altijd persoonlijk contact