Lunch, belegde broodjes en luxe hapjes bestellen in Barendrecht

Voor bedrijven en particulieren in Barendrecht die graag een gezonde lunch, belegde broodjes of smaakvolle hapjes bij een verzorgde borrel serveren, is Delibert al ruim 25 jaar het vertrouwde adres.  Wij bezorgen belegde broodjes, lunch en overheerlijke hapjes en bittergarnituur in heel Barendrecht en omgeving, en altijd precies wat, hoe en wanneer u wilt. We doen dat voor conferentiecentra, hotels en cateringbedrijven, maar ook voor particulieren die thuis een gezelschap ontvangen, en voor tal van andere opdrachtgevers. 

Broodjes, luxe hapjes en bittergarnituur Barendrecht

Hoge kwaliteit en ruime keuze aan broodjes, lunch en luxe hapjes en bittergarnituur. Daar staat Delibert om bekend, ook in de regio Barendrecht. We werken uitsluitend met ambachtelijke grondstoffen, geleverd door leveranciers uit de regio. Vleeswaren en kazen snijden we op het moment dat we het verwerken, en geen dag eerder. Brood en groenten laten we dagelijks vers aanleveren. Verder maken we alles zelf, waarbij we ons uiteraard houden aan de HACCP-norm. Wij bezorgen graag onze luxe belegde broodjes, lunch, bittergarnituur en hapjes in Barendrecht en omgeving.

Broodjes en lunch catering op maat

En wat de keuze betreft? Kijkt u maar eens rond in ons assortiment op deze site. Heeft u wensen die u niet terug kunt vinden? Neem dan contact met ons op voor nader overleg. Grote kans dat we precies kunnen leveren wat u wilt. Moet een deel van uw bestelling glutenvrij zijn? Wilt u een vegan lunch of belegde broodjes? Of vegetarisch? Of halal? Of zonder boter? Wilt u speciale luxe hapjes en bittergarnituur ? Gaat het u om een exclusief feestje met een handvol gasten? Of juist om een groot evenement met duizenden bezoekers? Heeft u een zakelijk bijeenkomst waarbij u zelf ook onbekommerd wilt genieten?  Dan zijn wij u graag van dienst met onze luxe hapjes, bittergarnituur en belegde broodjes en lunch. Delibert denkt graag met u mee over een levering op maat. 

Meer producten van Delibert Barendrecht

Bij Delibert bezorgen wij meer producten in Barendrecht.

Bedrijfslunches- en lunchpakkettendienst bestellen voor Barendrechtse bedrijven en particulieren

De cateraars van Delibert voldoen met aandacht en plezier aan uw specifieke wensen. We serveren onze broodjes en luxe hapjes en bittergarnituur op schalen, smaakvol gepresenteerd en dagvers en inclusief informatie over allergenen. Bestellingen die voor 17.00 uur zijn geplaatst, kunnen we de volgende morgen al op de juiste tijd en locatie bezorgen.

Meteen uw borrelhapjes, bedrijfslunch of lunchpakketten bestellen?

De lekkerste belegde broodjes, bedrijfslunches en borrelhapjes in de regio Barendrecht vindt u bij Delibert. Wij besteden aandacht aan onze luxe hapjes, bittergarnituur en broodjes en lunch. Bekijk ons assortiment aan hapjes, broodjes, lunch en schalen, maak uw keuze en plaats uw bestelling. Heeft u speciale vragen of wensen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. We denken graag met u mee.

wat dacht u van deze?

Lunchpakket basis
Minimale afname: 5
12,00
Bekijk alle lunchschalen

Enkele reviews van klanten

bekijk alle reviews

Maja cosanovic

Recent een bestelling geplaatst voor de verjaardag van mijn zoontje. Van de bezorging tot aan de broodjes niets op aan te merken. Broodjes zagen er vers en lekker uit en dat waren ze ook. Het is een plaatje ook om neer te zetten op tafel. Kortom erg tevreden, ga hier vaker iets bestellen.
De Staat van CreatieLijnbaan, Rotterdam

Dirk Dop

De levering was snel, berzorger was ontzettend vriendelijk en de broodjes maakten het helemaal af. Delibert is zeker een aanrader!
Haan MuzieklaanBuytenweg, Zoetermeer

Floris Derksen

Meteen uw bedrijfslunch of lunchpakketten bestellen?

Bekijk ons assortiment aan lunchschalen, maak uw keuze en plaats uw bestelling. Wilt u een bedrijfslunch bestellen of heeft u speciale vragen of wensen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. We denken graag met u mee.

Wilt u een bedrijfslunch bestellen of heeft u speciale vragen of wensen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. We denken graag met u mee.

Neem contact op

Daarom Delibert

Onze broodjes, lunch en catering zijn gewoon de aller-aller-lekkerste. Interesse? Onze bezorgservice levert in de regio Rotterdam en omstre

  • alles vers en zelfgemaakt
  • bezorging 25 km rondom rotterdam
  • altijd persoonlijk contact