Online broodjes bestellen Botlek, haven Rotterdam en Maasvlakte

Luxe hapjes voor een borrel of feestje? Lekker belegde broodjes voor een smakelijke lunch? In alle gevallen is Delibert de vanzelfsprekende leverancier in de Rotterdamse regio. En dus ook in alle uithoeken van de Rotterdamse haven. Van Botlek tot Europoort en van Maasvlakte tot IJsselmonde: onze chauffeurs weten overal de weg. (Let op: voor de Maasvlakte gelden afhankelijk van de afstand aangepaste bezorgkosten.)

Wereldkwaliteit voor een wereldhaven

Delibert bezorgt bedrijfslunches, lunchpakketten en luxe borrelhapjes in heel het Rotterdamse havengebied. Wij leveren uw bestelling aan op luxe schalen: smaakvol gepresenteerd, dagvers en compleet met de juiste informatie over allergenen. Wilt u uw bestelling morgen al ontvangen? Wanneer u voor 17.00 uur uw bestelling plaatst, zorgen wij dat het in orde komt.

Zo groot als de Rotterdamse haven is, zo veelkleurig zijn onze opdrachtgevers

De klanten van Delibert komen uit alle hoeken van het bedrijfsleven. We zijn dan ook gewend aan bijzonder kritische klanten uit bijvoorbeeld de wereld van cateringbedrijven, conferentiecentra en hotels. Maar ook talloze andere organisaties weten ons te vinden voor het verzorgen van hun lunches of borrels. Evenals particulieren die thuis een feestje geven of een groot gezelschap ontvangen.

Online broodjes bestellen? Precies volgens uw wensen

Bij Delibert in de keuken gelden strenge spelregels, gebaseerd op deHACCP-norm én onze ruim 25 jaren ervaring. We maken alles zelf. Leveranciers uit de Rotterdamse regio leveren ons de ambachtelijke grondstoffen. Groenten en brood laten we dagelijks vers bezorgen. Vleeswaren en kazen snijden we op de dag dat we het verwerken.

Borrelhapjes of broodjes: de Rotterdamse haven kan nu bestellen

Bekijk ons assortiment aan schalen, maak uw keuze en plaats uw bestelling. Heeft u speciale vragen of wensen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. Glutenvrij, halal of vegetarisch? Wel of geen boter? Een stuk of 5 gasten of 5000? De cateraars van Delibert zijn overal op berekend. We voldoen graag en met aandacht aan uw specifieke wensen en denken met u mee over de beste oplossingen. Delibert bezorgt broodjes in Rotterdam en Schiedam.

wat dacht u van deze?

Ontbijtpakket basis
Minimale afname: 5
12,25
Bekijk alle ontbijtschalen

Enkele reviews van klanten

bekijk alle reviews

Hans Oosterhof

Perfecte producten. Lekker vers, rijk belegd en altijd stipt op tijd. Ook bij grote bestellingen voor de horeca.

Maja cosanovic

Recent een bestelling geplaatst voor de verjaardag van mijn zoontje. Van de bezorging tot aan de broodjes niets op aan te merken. Broodjes zagen er vers en lekker uit en dat waren ze ook. Het is een plaatje ook om neer te zetten op tafel. Kortom erg tevreden, ga hier vaker iets bestellen.
De Staat van CreatieLijnbaan, Rotterdam

Tarek Laarif

Als je echt een geweldige compleet verzorgde lunch zoekt moet je hier zijn. Alles tiptop in orde. Bovendien ook nog eens hele vriendelijke mensen :-D
Feyenoord StadionKuipweg, Rotterdam

Meteen uw bedrijfslunch of lunchpakketten bestellen?

Bekijk ons assortiment aan lunchschalen, maak uw keuze en plaats uw bestelling. Wilt u een bedrijfslunch bestellen of heeft u speciale vragen of wensen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. We denken graag met u mee.

Wilt u een bedrijfslunch bestellen of heeft u speciale vragen of wensen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. We denken graag met u mee.

Neem contact op

Daarom Delibert

Onze broodjes, lunch en catering zijn gewoon de aller-aller-lekkerste. Interesse? Onze bezorgservice levert in de regio Rotterdam en omstre

  • alles vers en zelfgemaakt
  • bezorging 25 km rondom rotterdam
  • altijd persoonlijk contact