Tapas catering Rotterdam

Kleine hapjes zijn populair, voor een verjaardag of een bedrijfsfeest, een receptie of een kerstborrel. Alleen, waar haalt u op het juiste moment écht lekkere en gezonde hapjes en tapas vandaan? Gelukkig is daarvoor in de regio Rotterdam een ideale oplossing. Want Delibert is al ruim een kwarteeuw gespecialiseerd in ‘klein en lekker’. We leveren waar en wanneer u wilt, stallen uw tapas serveerklaar uit op luxe schalen en zorgen zo dat u nergens omkijken naar heeft.

 
Ambachtelijk gemaakt. Professionele kwaliteit.

Tapas bestellen? Rotterdam en omstreken beschikt daarvoor met Delibert over een wel heel betrouwbare en professionele cateraar. Wij leveren niet alleen correct en volgens afspraak, maar voldoen daarbij ook nog eens aan de hoogste eisen van kwaliteit. We maken alles zelf, werken met ambachtelijke grondstoffen, kiezen bewust voor leveranciers uit de regio en houden ons aan de strenge HACCP-norm op het gebied van hygiëne.

 
Vers verwerken en precies volgens uw wensen

Tapas catering is een vak dat we bij Delibert heel serieus nemen. Brood en groenten laten we dagelijks vers aanleveren. Vleeswaren en kazen snijden we pas op de dag dat we het verwerken. Bovendien houden we rekening met de meest uiteenlopende wensen. Dus ook wanneer een levering geheel of gedeeltelijk glutenvrij moet zijn, of vegetarisch of halal, kunt u dat met een gerust hart aan ons overlaten.
 

De cateraar van de regio Rotterdam komt naar u toe

Tapas catering? Rotterdammers weten dan waar ze moeten zijn. En niet alleen Rotterdammers, want Delibert bezorgt ook met plezier in Zoetermeer, Naaldwijk en de rest van het Westland. Delft en Den Haag en de Botlek en de Maasvlakte weten we eveneens prima te vinden. De Delibert bezorgdienst komt overal.

O ja… wilt u niet alleen tapashapjes, maar ook een compleet verzorgde lunch? Ook dat regelen we graag. Bekijk ons complete assortiment, plaats uw bestelling en wij doen de rest.

wat dacht u van deze?

Lunchpakket basis
Minimale afname: 5
12,00
Bekijk alle lunchschalen

Enkele reviews van klanten

bekijk alle reviews

René

Recent een eerste bestelling geplaatst en niet teleurgesteld. Verse producten, kwaliteit en verpakking zeer goed voor elkaar. Aanrader voor wie een goede lunch wil.

Jesse De Lange

Beste tot nu toe!!

Jaap Clarenburg

Topzaak bestel hier je zakelijke lunch

Meteen uw bedrijfslunch of lunchpakketten bestellen?

Bekijk ons assortiment aan lunchschalen, maak uw keuze en plaats uw bestelling. Wilt u een bedrijfslunch bestellen of heeft u speciale vragen of wensen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. We denken graag met u mee.

Wilt u een bedrijfslunch bestellen of heeft u speciale vragen of wensen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. We denken graag met u mee.

Neem contact op

Daarom Delibert

Onze broodjes, lunch en catering zijn gewoon de aller-aller-lekkerste. Interesse? Onze bezorgservice levert in de regio Rotterdam en omstre

  • alles vers en zelfgemaakt
  • bezorging 25 km rondom rotterdam
  • altijd persoonlijk contact