Hapjes, lunch en broodjes bestellen Schiedam

De lekkerste borrelhapjes, belegde broodjes en lunches worden al ruim 25 jaar geleverd door Delibert. Wij zijn gevestigd in Schiedam en bezorgen vanzelfsprekend graag in onze thuishaven.
Onze opdrachtgevers variëren van hotels, conferentiecentra, uitvaartcentra en cateringbedrijven, tot elk bedrijf dat waarde hecht aan een gezonde lunch of een smaakvol verzorgde borrelgarnituur. Ook particulieren die thuis een feestje geven of een groot gezelschap ontvangen, zijn we graag van dienst met onze bezorgservice. Broodjes bestellen Schiedam was nog nooit zo makkelijk.

Bedrijfslunches- en lunchpakketten bezorgservice Schiedam

Delibert bezorgt bedrijfslunches, lunchpakketten en luxe borrelhapjes in heel Schiedam en omgeving. Wij leveren uw bestelling aan op luxe schalen: smaakvol gepresenteerd en dagvers. Wilt u uw bestelling morgen al ontvangen? Wanneer u voor 17.00 uur uw bestelling plaatst, zorgen wij dat het in orde komt.

Lunch bestellen Schiedam: de kwaliteit is altijd van het hoogste niveau

Lunch bestellen Schiedam: bij Delibert in de keuken gelden strenge spelregels. We maken alle broodjes en lunch zelf en houden ons daarbij aan de HACCP-norm. Leveranciers uit de regio leveren de ambachtelijke grondstoffen waarmee we werken. Brood en groenten worden dagelijks vers bij ons geleverd. Vleeswaren en kazen snijden we op de dag dat we het verwerken, en niet eerder. We bezorgen nauwkeurig in Schiedam op de afgesproken tijd en locatie en leveren ook de juiste informatie over allergenen mee.

Food catering op maat voor bedrijven en particulieren uit Schiedam

Glutenvrij, halal of vegetarisch? Wel of geen boter? Een stuk of 5 gasten of 5000? De cateraars van Delibert zijn overal op berekend. We voldoen graag en met aandacht aan uw specifieke wensen en denken desgewenst met u mee over de beste oplossingen.

Meteen uw borrelhapjes, lunch of broodjes bestellen?

Bekijk ons assortiment aan schalen, maak uw keuze en plaats uw bestelling. Heeft u speciale vragen of wensen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. We denken graag met u mee.

Delibert levert luxe broodjes en lunch in Rotterdam. Wij leveren overal binnen een straal van 25 km. Daarnaast bezorgen we ook lunch en broodjes in de Botlek en Maasvlakte.

wat dacht u van deze?

Borrelschaal Fiona
schaal - 5/6 prs.
57,50
Bekijk alle borrelschalen

Enkele reviews van klanten

bekijk alle reviews

Floris Derksen

Maja cosanovic

Recent een bestelling geplaatst voor de verjaardag van mijn zoontje. Van de bezorging tot aan de broodjes niets op aan te merken. Broodjes zagen er vers en lekker uit en dat waren ze ook. Het is een plaatje ook om neer te zetten op tafel. Kortom erg tevreden, ga hier vaker iets bestellen.
De Staat van CreatieLijnbaan, Rotterdam

Ruud Dekker

Bij een wereldstad hoort een wereld bedrijf als Delibert. Wij bestellen er al vele jaren elke dag bedrijfslunchpakketten met de aller- lekkerste verse broodjes met de hoogste kwaliteit uit de regio Rotterdam.

Meteen uw bedrijfslunch of lunchpakketten bestellen?

Bekijk ons assortiment aan lunchschalen, maak uw keuze en plaats uw bestelling. Wilt u een bedrijfslunch bestellen of heeft u speciale vragen of wensen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. We denken graag met u mee.

Wilt u een bedrijfslunch bestellen of heeft u speciale vragen of wensen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. We denken graag met u mee.

Neem contact op

Daarom Delibert

Onze broodjes, lunch en catering zijn gewoon de aller-aller-lekkerste. Interesse? Onze bezorgservice levert in de regio Rotterdam en omstre

  • alles vers en zelfgemaakt
  • bezorging 25 km rondom rotterdam
  • altijd persoonlijk contact
Partners