Lunch, catering en broodjes bestellen Vlaardingen

Misschien hebt u al bij veel cateringbedrijven in de regio Vlaardingen de lunch besteld. De standaard broodjes met dito servering kent u inmiddels wel.
Wij hopen dat u op zoek bent naar speciale broodjes of lunch. Er zijn namelijk bedrijven die wél het beste van het beste willen leveren. Één van die bedrijven is Delibert. Wij bezorgen al jaren de catering, broodjes en lunch in de regio Vlaardingen. U bestelt en onze broodjesservice komt het de volgende dag brengen.


Probeer ook eens onze heerlijke broodjes, lunch of borrel

Een overheerlijke borrel of lunch kunt u bij ons bestellen. Wij weten zeker dat u terugkomt. Dat is ons doel namelijk. Wij willen een langdurige relatie opbouwen. Met u en uw bedrijf. U belt of bestelt online en wij bezorgen lekkerste broodjes, lunch en catering. Alles vers bereid. Op mooie schalen en in dozen. Catering waar u trots op kunt zijn. Want dat is een onderdeel van catering dat vaak wordt onderschat. De lunch en broodjes die u serveert stralen af op u. Of op uw bedrijf.


Ook in Vlaardingen

U bestelt bij ons in Vlaardingen ook de volgende producten:
 
 

Catering Vlaardingen: gewoon normaal, veganistisch, vegetarisch of glutenvrij. Wat u wilt.

Lunch & broodjes bestellen Vlaardingen: u kunt bij ons terecht voor veganistische, vegetarische en glutenvrije catering. Wij serveren broodjes, lunch, borrelhapjes en noem maar op bij u in Vlaardingen. Onze presentatie is zo dat het er luxe uitziet maar dat u het ook meteen weer kunt weggooien. U hoeft in elk geval geen materiaal naar ons terug te sturen.

Het is de gewoonte van bedrijven om te zeggen dat ze de beste lunch, broodjes en catering serveren. Maar uiteindelijk zijn er maar een paar topspelers in de markt. Wij zijn zo’n speler. Of beter gezegd: wij hebben elke dag de ambitie om die speler te zijn.


Reviews over onze lunch en broodjes

De beoordelingen op het internet spreken voor zich. Leest u maar…

“Perfecte producten. Lekker vers, rijk belegd en altijd stipt op tijd. Ook bij grote bestellingen voor de horeca.”
 
“Bij een wereldstad hoort een wereld bedrijf als Delibert. Wij bestellen er al vele jaren elke dag bedrijfslunchpakketten met de aller- lekkerste verse broodjes met de hoogste kwaliteit uit de regio Rotterdam.”
 
“Perfecte producten. Lekker vers, rijk belegd en altijd stipt op tijd. Ook bij grote bestellingen voor de horeca.”
 
“Bij een wereldstad hoort een wereld bedrijf als Delibert. Wij bestellen er al vele jaren elke dag bedrijfslunchpakketten met de aller- lekkerste verse broodjes met de hoogste kwaliteit uit de regio Rotterdam.”
 
Delibert bezorgt al meer dan 25 jaar de catering voor bedrijven en particulieren in Vlaardingen en omstreken.Bezorging in de regio Vlaardingen

Lunch & broodjes bezorgen Vlaardingen: wij zijn gevestigd in Schiedam en onze bezorgers zijn binnen 15 minuten bij u ter plaatse in Vlaardingen.

wat dacht u van deze?

Borrelschaal Fiona
schaal - 5/6 prs.
59,50
Bekijk alle borrelschalen

Enkele reviews van klanten

bekijk alle reviews

Hans Oosterhof

Perfecte producten. Lekker vers, rijk belegd en altijd stipt op tijd. Ook bij grote bestellingen voor de horeca.

Floris Derksen

René

Recent een eerste bestelling geplaatst en niet teleurgesteld. Verse producten, kwaliteit en verpakking zeer goed voor elkaar. Aanrader voor wie een goede lunch wil.

Meteen uw bedrijfslunch of lunchpakketten bestellen?

Bekijk ons assortiment aan lunchschalen, maak uw keuze en plaats uw bestelling. Wilt u een bedrijfslunch bestellen of heeft u speciale vragen of wensen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. We denken graag met u mee.

Wilt u een bedrijfslunch bestellen of heeft u speciale vragen of wensen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. We denken graag met u mee.

Neem contact op

Daarom Delibert

Onze broodjes, lunch en catering zijn gewoon de aller-aller-lekkerste. Interesse? Onze bezorgservice levert in de regio Rotterdam en omstre

  • alles vers en zelfgemaakt
  • bezorging 25 km rondom rotterdam
  • altijd persoonlijk contact