Allergenenstatement.

Bij Delibert doen we er alles aan om te zorgen dat voor iedereen een gepaste en smakelijk ontbijt-, lunch- of borrelschaal verzorgd kan worden.
Wij hebben om die reden met zorg een allergeenvrij assortiment samengesteld. Elke bestelling besteden wij uitermate veel zorg aan onze allergeenvrije aanbod, echter hebben wij een diversiteit aan producten in onze keuken te verwerken en daarom genoodzaakt te vermelden dat kruisbesmetting altijd een risico blijft.

Wanneer wij spreken over allergeenvrij refereren wij naar de volgende voedselallergenen:  gluten (zoals in tarwe, rogge, gerst, haver, spelt en kamut), ei, vis, pinda, noten, soja, melk (inclusief lactose), schaaldieren, weekdieren, selderij, mosterd, sesamzaad, sulfiet en lupine.

Voor iedere allergie en dieetwens hebben wij nu een kwalitatieve selectie om uit te kiezen.
Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn dienen wij de bestellingen uiterlijk twee werkdagen van te voren te worden ontvangen en bevestigd te zijn door ons team op kantoor.

Vragen?
Mocht u vragen hebben over ons allergenenbeleid, neem gerust contact op met ons via info@delibert.nl of 010-4736204 met al uw vragen!

wat dacht u van deze?

Borrelschaal Fiona
schaal - 4/5 pers.
47,25
Bekijk alle borrelschalen

Enkele reviews van klanten

bekijk alle reviews

Hans Keeren

Ik bestel altijd de lunchcatering bij Delibert voor mijn trainingen. Erg goede broodjes en overige lekkernijen hebben ze. Mijn cursisten zijn ook altijd erg blij met de producten van Delibert. Toppers zijn het!

Jaap Clarenburg

Topzaak bestel hier je zakelijke lunch

Jesse De Lange

Beste tot nu toe!!

Meteen uw bedrijfslunch of lunchpakketten bestellen?

Bekijk ons assortiment aan lunchschalen, maak uw keuze en plaats uw bestelling. Wilt u een bedrijfslunch bestellen of heeft u speciale vragen of wensen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. We denken graag met u mee.

Wilt u een bedrijfslunch bestellen of heeft u speciale vragen of wensen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. We denken graag met u mee.

Neem contact op

Daarom Delibert

Onze broodjes, lunch en catering zijn gewoon de aller-aller-lekkerste. Interesse? Onze bezorgservice levert in de regio Rotterdam en omstre

  • alles vers en zelfgemaakt
  • bezorging 25 km rondom rotterdam
  • altijd persoonlijk contact
Partners