Lunch bestellen Delft - Broodjes bezorgen Delft

Lunch en broodjes bestellen

Wij leveren borrelhapjes, broodjes en lunches in Delft. Dat doen wij al meer dan 25 jaar. Onze opdrachtgevers zijn beurzen, hotels, cateringbedrijven en andere bedrijven. We bezorgen ook gezonde lunch en broodjes bij particulieren. Voor elke gelegenheid. Broodjes bestellen Delft was nog nooit zo makkelijk.

Bedrijfslunches- en lunchpakketten bezorgservice Delft

Delibert bezorgt broodjes, bedrijfslunches, lunchpakketten en luxe borrelhapjes in Delft en omgeving. Wij leveren de broodjes aan op luxe schalen: smaakvol gepresenteerd en dagvers. Wilt u uw broodjes of borrelgarnituur morgen al ontvangen? Als u voor 17.00 uur uw bestelling plaatst dan zorgen wij dat het in orde komt.

Lunch bestellen Delft: de kwaliteit is altijd top

Lunch bestellen Delft: bij Delibert in de keuken gelden strenge spelregels. We maken alle borrelhapjes, broodjes en lunch zelf en houden ons aan de HACCP-norm. Leveranciers uit de regio leveren de ambachtelijke grondstoffen waar we mee werken. Brood en groenten zijn dagvers. Vleeswaren en kazen snijden we op de dag dat we het verwerken. We bezorgen nauwkeurig op de afgesproken tijd en leveren informatie over allergenen mee.

Broodjes op maat voor bedrijven en particulieren uit Delft

Glutenvrij, halalvlees of vegetarisch? Luxe borrelhapjes? Wel of geen boter? 5 gasten of 5000? De cateraars van Delibert uit Delft zijn overal op berekend. We voldoen aan uw wensen en denken met u mee over de beste oplossingen.

Meteen uw borrelhapjes, lunch of broodjes bestellen?


Bekijk ons assortiment aan schalen, maak uw keuze en bestel. Heeft u vragen of wensen? Neem dan contact met ons op. We denken graag met u mee. Delibert Delft bezorgt broodjes en lunch in Rotterdam, Vlaardingen, Den Haag. Wij bezorgen overal binnen een straal van 25 km van Rotterdam.

 

wat dacht u van deze?

Lunchpakket basis
Minimale afname: 5
11,50
Bekijk alle lunchschalen

Enkele reviews van klanten

bekijk alle reviews

Hans Keeren

Ik bestel altijd de lunchcatering bij Delibert voor mijn trainingen. Erg goede broodjes en overige lekkernijen hebben ze. Mijn cursisten zijn ook altijd erg blij met de producten van Delibert. Toppers zijn het!

Hans Oosterhof

Perfecte producten. Lekker vers, rijk belegd en altijd stipt op tijd. Ook bij grote bestellingen voor de horeca.

Ruud Dekker

Bij een wereldstad hoort een wereld bedrijf als Delibert. Wij bestellen er al vele jaren elke dag bedrijfslunchpakketten met de aller- lekkerste verse broodjes met de hoogste kwaliteit uit de regio Rotterdam.

Meteen uw bedrijfslunch of lunchpakketten bestellen?

Bekijk ons assortiment aan lunchschalen, maak uw keuze en plaats uw bestelling. Wilt u een bedrijfslunch bestellen of heeft u speciale vragen of wensen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. We denken graag met u mee.

Wilt u een bedrijfslunch bestellen of heeft u speciale vragen of wensen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. We denken graag met u mee.

Neem contact op

Daarom Delibert

Onze broodjes, lunch en catering zijn gewoon de aller-aller-lekkerste. Interesse? Onze bezorgservice levert in de regio Rotterdam en omstre

  • alles vers en zelfgemaakt
  • bezorging 25 km rondom rotterdam
  • altijd persoonlijk contact
Partners