• Home
  • Regio
  • Zoetermeer

Lunch, hapjes en broodjes bestellen Zoetermeer

Lunch, hapjes en broodjes bestellen Zoetermeer

Voor bedrijven en particulieren die graag een gezonde lunch of een smaakvol verzorgde borrel serveren, is Delibert al ruim 25 jaar het vertrouwde adres.  Wij leveren in heel Zoetermeer en omgeving, en altijd precies wat, hoe en wanneer u wilt. We doen dat voor conferentiecentra, hotels en cateringbedrijven, maar ook voor particulieren die thuis een gezelschap ontvangen en voor tal van andere opdrachtgevers.

Dat smaakt naar meer… Zoetermeer!
Hoge kwaliteit en ruime keuze. Daar staat Delibert om bekend. We werken uitsluitend met ambachtelijke grondstoffen, geleverd door leveranciers uit de regio. Vleeswaren en kazen snijden we op het moment dat we het verwerken, en geen dag eerder. Brood en groenten laten we dagelijks vers aanleveren. Verder maken we alles zelf, waarbij we ons uiteraard houden aan de HACCP-norm.

Food catering op maat
En wat de keuze betreft? Kijkt u maar eens rond in ons assortiment op deze site. Heeft u wensen die u niet terug kunt vinden? Neem dan contact met ons op voor nader overleg. Grote kans dat we precies kunnen leveren wat u wilt. Moet een deel van uw bestelling glutenvrij zijn? Of vegetarisch? Of halal? Of zonder boter? Gaat het u om een exclusief feestje met een handvol gasten? Of juist om een groot evenement met duizenden bezoekers? Delibert denkt graag met u mee over een levering op maat.

Bedrijfslunches- en lunchpakkettendienst voor Zoetermeerse bedrijven en particulieren
De cateraars van Delibert voldoen met aandacht en plezier aan uw specifieke wensen. We serveren onze broodjes en luxe hapjes op schalen, smaakvol gepresenteerd en dagvers en inclusief informatie over allergenen. Bestellingen die voor 17.00 uur zijn geplaatst, kunnen we de volgende morgen al op de juiste tijd en locatie bezorgen.

Meteen uw borrelhapjes, bedrijfslunch of lunchpakketten bestellen?
De lekkerste bedrijfslunches en borrelhapjes in de regio Zoetermeer vindt u bij Delibert. Bekijk ons assortiment aan schalen, maak uw keuze en plaats uw bestelling. Heeft u speciale vragen of wensen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. We denken graag met u mee.

ONLINE BESTELLEN? Bent u geïnteresseerd of heeft u behoefte aan extra informatie? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen via info@delibert.nl of 010 473 62 04 Neem contact op

Bestellen bij Delibert. Daarom dus!

  • Wij maken alles zelf
  • Alleen ambachtelijke grondstoffen
  • Van leveranciers uit de regio
  • Ook glutenvrij en Halal is mogelijk
  • Persoonlijk contact is altijd mogelijk
  • Onze service is snel en goed
  • Onze vleeswaren en kazen worden dagelijks vers gesneden

Onze broodjes zijn gewoon de aller-aller- lekkerste die je kan krijgen in regio Rotterdam!

Bert de Lange