• Home
  • Overig
  • lunch-rivium-fasciniato

Lunch - broodjes bestellen Rivium – Fasciniato

Delibert bezorgt borrelhapjes, lunches en broodjes in Rivium en Fasciniato. Bestellingen die voor 17.00 uur worden geplaatst, kunnen we de volgende morgen leveren. Dat wil zeggen: dagvers, perfect volgens afspraak en smaakvol op schalen gepresenteerd.

Van lunch tot borrelhapjes tot heerlijke broodjes: wij produceren op hoog niveau
Onze clientéle bestaat uit verschillende soorten bedrijven zoals hotels, conferentiecentra en cateringbedrijven. Ook andere bedrijven zoals MKB bedrijven vinden de weg naar ons om onze heerlijke producten te verorberen. Wij staan voor elke speciale gebeurtenis voor u klaar en dat mag ook een dagelijkse lunch zijn met broodjes voor een kleinere groep mensen. Delibert maakt alles zelf, houdt er hoge kwaliteitsnormen op na en hanteert voor wat de hygiëne betreft de HACCP-systematiek.

Lunches, broodjes en borrelhapjes in Rivium en Fasciniato
Voor al onze broodjes en luxe hapjes gelden een aantal vaste kenmerken. Zoals: de ambachtelijke grondstoffen, de regionale leveranciers, de versheid van het brood en de groenten die elke ochtend speciaal worden geleverd. Daarnaast de versheid van onze kazen en vleeswaren, gesneden op de dag dat we het verwerken. Geen dag eerder. Delibert houdt sinds jaar en dag vast aan deze kwaliteitsgaranties en groeide zo uit tot dé servicedienst voor broodjes, lunches en borrelhapjes in Rivium en Fasciniato.

Food catering op maat
Alle verdere kenmerken van onze leveringen worden door u bepaald. Moet een deel van de bestelling voldoen aan halal-normen? Of glutenvrij of vegetarisch worden aangeleverd? Het kan allemaal. Ook met speciale wensen ten aanzien van aantallen of momenten van bezorging houden we graag rekening.

Meteen uw broodjes of lunch bestellen?
Wij leveren sinds jaar en dag door heel Rivium en Fasciniato. Bekijk ons assortiment aan lunch, broodjes en schalen, maak uw keuze en plaats uw bestelling. Heeft u speciale vragen of wensen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. We denken graag met u mee.

ONLINE BESTELLEN? Bent u geïnteresseerd of heeft u behoefte aan extra informatie? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen via info@delibert.nl of 010 473 62 04 Neem contact op

Bestellen bij Delibert. Daarom dus!

  • Wij maken alles zelf
  • Alleen ambachtelijke grondstoffen
  • Van leveranciers uit de regio
  • Ook glutenvrij en Halal is mogelijk
  • Persoonlijk contact is altijd mogelijk
  • Onze service is snel en goed
  • Onze vleeswaren en kazen worden dagelijks vers gesneden

Onze broodjes zijn gewoon de aller-aller- lekkerste die je kan krijgen in regio Rotterdam!

Bert de Lange