• Home
  • Overig
  • kerst-borrelhapjes

Online kerst borrelhapjes bestellen Rotterdam

Kijkt u ook zo uit naar de kerstdagen? Delibert helpt u graag om er dit jaar een extra smaakvol feest van te maken. Bestel nu meteen uw kerstlunch of uw lekkere borrelhapjes voor kerst, dan zorgen wij voor een perfecte levering. Prachtig gepresenteerd, zodat u er niets meer aan hoeft te doen. Nu bestellen, dan kunt u uw gasten en uzelf straks verrassen met een onvergetelijk kerst hapjesbuffet.
 
Van kersthapjes tot kerstlunches
Speciaal voor de komende feestdagen bedacht Delibert de kerst lunchschaal die u hier ziet afgebeeld. Maar we hebben nog veel meer ideeën voor uw lunch of voor schalen met kleine hapjes. We leveren het deze kerst graag bij u af. Van Rotterdam tot Zoetermeer, Naaldwijk en de rest van het Westland. En van de haven, de Botlek en de Maasvlakte tot Delft en Den Haag. De Delibert kerst bezorgdienst komt overal. Bekijk ons complete assortiment, maak uw keuze en wij doen de rest.
 
Culinair kerstcadeautje
Hebben uw gasten speciale wensen? Laat het ons weten. Glutenvrij, halal of vegetarisch? Wel of geen boter? Als ervaren bedrijfscateraars zijn we overal op berekend en we verzorgen uw kerst borrelhapjes graag precies zoals u het wilt. Met het beste brood van een echte lokale bakker. Met mooie vleeswaren en kazen, door onze vakmensen met de hand gesneden. Met vers geleverde sla en groenten. En met huisgemaakte dressings en salades. Zo wordt uw kerstlunch of hapjesbuffet een culinair cadeautje.
 
Al ruim 25 jaar kerst met Delibert
Kortom… wilt u kersthapjes bestellen? In Rotterdam en de regio daaromheen komt u dan vanzelf uit bij Delibert. Al ruim 25 jaar zijn wij de betrouwbare leverancier van de allerlekkerste hapjes en lunches. En met kerst lopen we natuurlijk graag nóg een stapje harder voor u. Met onze lekkere borrelhapjes is kerst compleet.

Klik hier voor onze speciale December lunch schaal
ONLINE BESTELLEN? Bent u geïnteresseerd of heeft u behoefte aan extra informatie? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen via info@delibert.nl of 010 473 62 04 Neem contact op

Bestellen bij Delibert. Daarom dus!

  • Wij maken alles zelf
  • Alleen ambachtelijke grondstoffen
  • Van leveranciers uit de regio
  • Ook glutenvrij en Halal is mogelijk
  • Persoonlijk contact is altijd mogelijk
  • Onze service is snel en goed
  • Onze vleeswaren en kazen worden dagelijks vers gesneden

Onze broodjes zijn gewoon de aller-aller- lekkerste die je kan krijgen in regio Rotterdam!

Bert de Lange