• Home
  • Regio
  • Den Haag

Lunch, catering en broodjes bestellen in Den Haag

Lunch, catering en broodjes bestellen in Den Haag

Voor particulieren en bedrijven die een smaakvol verzorgde borrel of een gezonde lunch willen serveren, is Delibert het vertrouwde adres.  Al ruim 25 jaar. Wij leveren aan conferentiecentra, hotels, cateringbedrijven en tal van andere opdrachtgevers. En heeft u thuis een feestje of een lunch met een groot gezelschap? Delibert verzorgt uw bestelling nauwkeurig volgens afspraak, in heel Den Haag en omgeving.

Heel Den Haag eet ze graag: belegde broodjes van Delibert

Delibert levert kwaliteit, zo simpel is dat. De lekkerste belegde broodjes en lunches, de meest verleidelijke luxe borrelhapjes… we maken alles zelf, werken met ambachtelijke grondstoffen, kiezen bewust voor leveranciers uit de regio en houden ons aan de HACCP-norm. Brood en groenten laten we dagelijks vers aanleveren. Vleeswaren en kazen snijden we pas op de dag dat we het verwerken. Bovendien houden we rekening met de meest uiteenlopende wensen. Moet een deel van de broodjes zonder boter? Regelen we. Glutenvrij? Geen probleem. Vegetarisch? Vanzelfsprekend. Halal? Komt helemaal in orde.

Of het nu gaat om lunch of borrel: onze service is altijd van het hoogste niveau

We serveren onze broodjes en luxe hapjes dagvers op schalen, bezorgen nauwkeurig op de afgesproken tijd en locatie en leveren ook de juiste informatie over allergenen mee. Wilt u uw bestelling morgen al ontvangen? Wanneer u voor 17.00 uur uw bestelling plaatst, zorgen wij dat het in orde komt. Waar we ook moeten zijn in Den Haag of in de regio daaromheen.

Borrelhapjes of broodjes: Den Haag kan nu bestellen

Bekijk ons assortiment aan borrelhapjes, schalen, lunchpakketten en broodjes maak uw keuze en plaats uw bestelling. Heeft u speciale vragen of wensen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. De cateraars van Delibert zijn overal op berekend. We voldoen graag en met aandacht aan uw specifieke wensen. Naast Den Haag leveren bij ook broodjes in Rotterdam, Delft en meer plaatsen.

ONLINE BESTELLEN? Bent u geïnteresseerd of heeft u behoefte aan extra informatie? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen via info@delibert.nl of 010 473 62 04 Neem contact op

Bestellen bij Delibert. Daarom dus!

  • Wij maken alles zelf
  • Alleen ambachtelijke grondstoffen
  • Van leveranciers uit de regio
  • Ook glutenvrij en Halal is mogelijk
  • Persoonlijk contact is altijd mogelijk
  • Onze service is snel en goed
  • Onze vleeswaren en kazen worden dagelijks vers gesneden

Onze broodjes zijn gewoon de aller-aller- lekkerste die je kan krijgen in regio Rotterdam!

Bert de Lange