Congrescentra & Horeca

Wanneer Delibert voor u de lunch of borrel verzorgt, verlaagt u de piek in de keuken. Voor alle drukke momenten kunt u ons snel en flexibel inschakelen. Naast het feit dat de druk afneemt, bespaart u ook in uw personeelskosten.

De levering zal altijd worden afgestemd op uw wens en nog belangrijker, de wensen van uw klant. Ons brede assortiment biedt hierin talrijke mogelijkheden. In samenspraak kan onze keuken voor maatwerk zorgen.

Bij iedere levering garandeert Delibert de hoogste kwaliteit en dagverse producten. Dit bij 100 stuks maar ook bij 20.000 stuks. Daarnaast wordt ieder product geproduceerd volgens HACCP norm. De informatie over de allergenen is beschikbaar en kan u zo worden toegezonden.

Bent u geïnteresseerd of heeft u behoefte aan extra informatie? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen via info@delibert.nl of telefonisch via 010 473 62 04.

wat dacht u van deze?

Borrelschaal Fiona
schaal - 5/6 prs.
59,50
Bekijk alle borrelschalen

Enkele reviews van klanten

bekijk alle reviews

Maja cosanovic

Recent een bestelling geplaatst voor de verjaardag van mijn zoontje. Van de bezorging tot aan de broodjes niets op aan te merken. Broodjes zagen er vers en lekker uit en dat waren ze ook. Het is een plaatje ook om neer te zetten op tafel. Kortom erg tevreden, ga hier vaker iets bestellen.
De Staat van CreatieLijnbaan, Rotterdam

Paweł Alex Kostrzewa

Ciekawa atmosfera świetne kanapeczki

Floris Derksen

Meteen uw bedrijfslunch of lunchpakketten bestellen?

Bekijk ons assortiment aan lunchschalen, maak uw keuze en plaats uw bestelling. Wilt u een bedrijfslunch bestellen of heeft u speciale vragen of wensen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. We denken graag met u mee.

Wilt u een bedrijfslunch bestellen of heeft u speciale vragen of wensen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. We denken graag met u mee.

Neem contact op

Daarom Delibert

Onze broodjes, lunch en catering zijn gewoon de aller-aller-lekkerste. Interesse? Onze bezorgservice levert in de regio Rotterdam en omstre

  • alles vers en zelfgemaakt
  • bezorging 25 km rondom rotterdam
  • altijd persoonlijk contact