• Home
  • Onze diensten
  • Catering services

Food & lunch catering services Rotterdam

Food & lunch catering services Rotterdam

Delibert is dé food cateraar voor Rotterdam en wijde omgeving. Onze opdrachtgevers variëren van hotels, conferentiecentra, cateringbedrijven en evenementenbureaus tot tal van andere bedrijven en particulieren. Of het u nu gaat om 20 broodjes of om 50.000 lunchpakketten: de Delibert bedrijfscateraars zijn overal op berekend.

Food catering services zoals u het graag ziet

Al meer dan 25 jaar maakt en levert Delibert broodjes en borrelhapjes op een hoog kwaliteitsniveau. We zijn daarbij gewend om rekening te houden met de meest uiteenlopende wensen op bijvoorbeeld het gebied van halal- of vegetarische normen. Ook glutenvrije leveringen zijn voor ons de gewoonste zaak van de wereld. Al onze leveringen zijn bovendien voorzien van de juiste informatie over allergenen: zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Elke dag vers

Bij Delibert hechten we het allergrootste belang aan hygiëne, kwaliteit en smaak. Vandaar bijvoorbeeld dat we werken volgens de normen van de HACCP-systematiek. En vandaar ook dat we uitsluitend werken met het beste brood van echte lokale bakkers. En met verse sla en groenten, die we dagelijks laten bezorgen. En met mooie vleeswaren en kazen, door onze vakmensen met de hand gesneden. En met huisgemaakte dressings en salades.

Bezorgen op locatie: in heel Rotterdam en zo’n 25 kilometer daaromheen

Delibert bezorgt bedrijfslunches en lunchpakketten in Rotterdam en ver daaromheen. Van de haven en de Maasvlakte tot Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. En van Delft, Den Haag en Zoetermeer tot Naaldwijk en de rest van het Westland. De Delibert food service komt overal.

Hoogwaardige catering? Rotterdam kan nu bestellen

De lunch en food catering van Delibert omvat een breed en smaakvol assortiment. Bekijk onze luxe lunch- en borrelschalen, maak uw keuze en plaats uw bestelling. Voor lunchpakketten op maat of andere speciale vragen kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen. We denken graag met u mee.

ONLINE BESTELLEN? Bent u geïnteresseerd of heeft u behoefte aan extra informatie? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen via info@delibert.nl of 010 473 62 04 Neem contact op

Bestellen bij Delibert. Daarom dus!

  • Wij maken alles zelf
  • Alleen ambachtelijke grondstoffen
  • Van leveranciers uit de regio
  • Ook glutenvrij en Halal is mogelijk
  • Persoonlijk contact is altijd mogelijk
  • Onze service is snel en goed
  • Onze vleeswaren en kazen worden dagelijks vers gesneden

Onze broodjes zijn gewoon de aller-aller- lekkerste die je kan krijgen in regio Rotterdam!

Bert de Lange