• Home
  • Overig
  • catering-rotterdam-zuid

Catering Rotterdam Zuid

U woont of werkt in Rotterdam-Zuid en wilt borrelhapjes of lunchbroodjes bestellen? Dan is Delibert precies de cateraar die u zoekt. Want Delibert bereidt en levert al ruim een kwarteeuw smaakvolle borrelgarnituren en lunches voor particulieren en bedrijven. Ons leveringsgebied is groot en ook in Rotterdam-Zuid weten we uitstekend de weg.
 
Wat zijn uw wensen?
Bestellen werkt heel eenvoudig. U bekijkt ons assortiment, maakt uw keuzes en geeft eventuele speciale wensen aan. Delibert gaat vervolgens voor u aan de slag. We zorgen voor een mooie presentatie op schalen en leveren die af waar en wanneer u dat wilt. Wat die speciale wensen betreft: misschien wilt u dat uw bestelling geheel of gedeeltelijk voldoet aan vegetarische of ‘vegan’ normen? Of wilt u broodjes zonder boter? Of heeft u eisen op het gebied van halal of gluten? Delibert heeft overal ervaring mee en levert graag maatwerk.
 
De allerlekkerste broodjes en luxe hapjes
Kwaliteit is bij Delibert het sleutelwoord. Als klant mag u van ons het beste van het beste verwachten: de lekkerste belegde broodjes en lunches, de meest verleidelijke luxe borrelhapjes. Wat ons betreft is dat waarom het draait bij catering. Rotterdam-Zuid en een groot gebied daaromheen vormt ons werkterrein en ook onze leveranciers bevinden zich in die regio. Die leveranciers kennen we goed. Zo weten we precies wat de kwaliteit is van de verse producten en ambachtelijke grondstoffen waarmee we werken. En die aandacht… dát proeft u.
 
Waar we ook moeten zijn in Rotterdam-Zuid
Leveringen van Delibert zijn altijd dagvers, keurig op tijd en voorzien van de juiste informatie over allergenen. Wilt u broodjes of luxe hapjes de volgende dag al ontvangen? Wanneer u uw bestelling voor 17.00 uur plaatst, komt ook dat dik in orde. Waar we ook moeten zijn in Rotterdam-Zuid, of elders in de regio.
ONLINE BESTELLEN? Bent u geïnteresseerd of heeft u behoefte aan extra informatie? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen via info@delibert.nl of 010 473 62 04 Neem contact op

Bestellen bij Delibert. Daarom dus!

  • Wij maken alles zelf
  • Alleen ambachtelijke grondstoffen
  • Van leveranciers uit de regio
  • Ook glutenvrij en Halal is mogelijk
  • Persoonlijk contact is altijd mogelijk
  • Onze service is snel en goed
  • Onze vleeswaren en kazen worden dagelijks vers gesneden

Onze broodjes zijn gewoon de aller-aller- lekkerste die je kan krijgen in regio Rotterdam!

Bert de Lange