icon-arrow-rightTerug naar overzicht

Terugblik op 2019

27 December 2019
Het jaar zit er weer bijna op, bij Delibert is het voorbij gevlogen!

Op kantoor zijn we druk met de voorbereidingen van 2020, dus een mooi moment om even terug te blikken op een aantal hoogtepunten van 2019.

Zo voerden we de digitalisering verder door op kantoor, doormiddel van twee grote schermen waarop het team in één oogopslag kan zien waar elke bestelling is. Bij het plaatsen van de schermen is ook gelijk het kantoor onder handen genomen en is het team nu voorzien van zit-sta bureaus, ideaal voor de langere dagen. Al is het mooist misschien nog wel de mint groene muur die Fiona uitkoos.

Maart ging voorbij en in april werd Angelique lid van de Business Breakfast Club van het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam. Een prachtig initiatief waar dagelijks 34 gezinnen waarvan het kindje ernstig ziek is verblijven. De Business Breakfast Club steunt het Huis op verschillende manieren zoals door ontbijtjes te organiseren en de opbrengst van het lidmaatschap en de ontbijtjes aan het Huis te doneren. 

Na de zomer begonnen we het seizoen met het personeelsfeest waarop al onze toppers even ouderwets in het zonnetje werden gezet door Bert en overladen met heerlijk eten.
Deze bruisende avond was een goede aftrap voor het najaar, waarin Delibert lid werd van Rotterdam Topsport om bij te dragen aan de ondersteuning van sport in Rotterdam. Lekker bewegen en goed eten gaat immers uitstekend samen.

September bleef een drukke maand, zo introduceerden we de Bagels&Burgers schaal en stonden we met een prachtige stand op Gastvrij Rotterdam om nog meer mensen kennis te laten maken met onze luxe lunches en borrels.

Ook de ontwikkeling van nieuwe producten stond niet stil en in oktober konden we officieel de nieuwe vegan schalen presenteren aan de grotere horeca klanten. Daar bleef het niet bij, ook ontwikkelden we allergeenvrije schalen, deze producten bevatten geen van de 14 officiële allergenen (gluten, ei, vis, pinda, noten, soja, melk (inclusief lactose), schaaldieren, weekdieren, selderij, mosterd, sesamzaad, sulfiet en lupine).

Om alle gebeurtenissen te vieren was Delibert het hele laatste kwartaal te zien in de RET bussen in Rotterdam.

En voor het nieuwe jaar? We hebben grote plannen!
Januari beginnen we met de Horecava (13 t/m 16 januari), in Hal 7 op stand 304 vind je ons samen met Euro Poultry.
Van 22 januari tot 2 februari voorzien we de crew van Internationaal Film Festival Rotterdam van heerlijke lunchpakketten en broodjes tijdens hun werkzaamheden.
 
2020 we hebben er zin in en wij wensen iedereen een hele veilige en smaakvolle jaarwisseling.

Partners