• Home
  • Overig
  • tapas-catering

Tapas catering Rotterdam

Kleine hapjes zijn populair, voor een verjaardag of een bedrijfsfeest, een receptie of een kerstborrel. Alleen, waar haalt u op het juiste moment écht lekkere en gezonde hapjes en tapas vandaan? Gelukkig is daarvoor in de regio Rotterdam een ideale oplossing. Want Delibert is al ruim een kwarteeuw gespecialiseerd in ‘klein en lekker’. We leveren waar en wanneer u wilt, stallen uw tapas serveerklaar uit op luxe schalen en zorgen zo dat u nergens omkijken naar heeft.

 
Ambachtelijk gemaakt. Professionele kwaliteit.

Tapas bestellen? Rotterdam en omstreken beschikt daarvoor met Delibert over een wel heel betrouwbare en professionele cateraar. Wij leveren niet alleen correct en volgens afspraak, maar voldoen daarbij ook nog eens aan de hoogste eisen van kwaliteit. We maken alles zelf, werken met ambachtelijke grondstoffen, kiezen bewust voor leveranciers uit de regio en houden ons aan de strenge HACCP-norm op het gebied van hygiëne.

 
Vers verwerken en precies volgens uw wensen

Tapas catering is een vak dat we bij Delibert heel serieus nemen. Brood en groenten laten we dagelijks vers aanleveren. Vleeswaren en kazen snijden we pas op de dag dat we het verwerken. Bovendien houden we rekening met de meest uiteenlopende wensen. Dus ook wanneer een levering geheel of gedeeltelijk glutenvrij moet zijn, of vegetarisch of halal, kunt u dat met een gerust hart aan ons overlaten.
 

De cateraar van de regio Rotterdam komt naar u toe

Tapas catering? Rotterdammers weten dan waar ze moeten zijn. En niet alleen Rotterdammers, want Delibert bezorgt ook met plezier in Zoetermeer, Naaldwijk en de rest van het Westland. Delft en Den Haag en de Botlek en de Maasvlakte weten we eveneens prima te vinden. De Delibert bezorgdienst komt overal.

O ja… wilt u niet alleen tapashapjes, maar ook een compleet verzorgde lunch? Ook dat regelen we graag. Bekijk ons complete assortiment, plaats uw bestelling en wij doen de rest.
ONLINE BESTELLEN? Bent u geïnteresseerd of heeft u behoefte aan extra informatie? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen via info@delibert.nl of 010 473 62 04 Neem contact op

Bestellen bij Delibert. Daarom dus!

  • Wij maken alles zelf
  • Alleen ambachtelijke grondstoffen
  • Van leveranciers uit de regio
  • Ook glutenvrij en Halal is mogelijk
  • Persoonlijk contact is altijd mogelijk
  • Onze service is snel en goed
  • Onze vleeswaren en kazen worden dagelijks vers gesneden

Onze broodjes zijn gewoon de aller-aller- lekkerste die je kan krijgen in regio Rotterdam!

Bert de Lange